« Evadarea » lui Bogdan din casa Nora pentru Mama 3


Ca urmare a tensiunilor create după telefonul părinţilor săi, care s-au pronunţat ferm împotriva relaţiei fiului lor cu Valentina, Bogdan alege să părăsească brusc concursul fără a informa pe nimeni, nici măcar pe iubita sa, care a plans in continuu dupa el, neintelegand decizia lui.

La cateva ore dupa ce Bogdan Zaiet a evadat, echipa de productie a emisiunii a plecat la Campulung pentru a-l recupera.

“Fiecare e liber să-şi trăiască viaţa aşa cum doreşte, însă fiecare dintre noi trebuie să ne asumăm responsabilitatea pentru faptele pe care le întreprindem. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu Bogdan, sper să aflăm”, a declarat Gabriela Cristea, gazda reality-showului “Noră pentru mama”.

Ce parere aveti de fapta lui Bogdan ? Care credeti ca au fost motivele care l-au determinat sa faca acest lucru ?

53 comentarii la “« Evadarea » lui Bogdan din casa Nora pentru Mama 3”

Pages: « 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    Queen Says:

    Bogdan are dreptate este sincer eu ii cun parintii si mama lui chiar este asa cum zice Bogdan…nu il mai jigniti ….poate ca si Valentina trebuia sa il sustina pt ca era cu el nu cu parintii..

  2. 19
    Lori Says:

    Bogdan asta e dus cu pluta. Probabil statul in casa i-a accentuat labilitatea psihica. Ca o fi, ca o plesni dar tot a dat cu batul in balta. Pai nici nu s-a insurat si deja e paranoia(gelos). Oricum Valentina nu pierde nimic. Asa barbat nu-si dorete nimeni. Foarte “citit “baiatul asta si familia lui; dar dupa show-ul din seara asta…

  3. 18
    EMA Says:

    e un dobitoc

  4. 17
    jlo_angela Says:

    Bogadan o sa ajunga sa se insoare cu maica-sa,ca nu cred ca o sa gaseasca o alta persoana,este un mincinos,ipocrit,arogant,urat,prost,……..sa mai zic????

  5. 16
    EMA Says:

    AM OBSERVAT CA NIMENI NU ARE O PARERE BUNA SI CA ATARE SI EU CRED CA E UN OM JOSNIC. E GROAZNICCCCCCCCCCCCC DE GELOS. AM TRAIT S-O AUD SI PE ASTA CA A INTRAT IN CASA PENTRU MARIUS.HA HA HA HA . INTR-UN CUVANT E UN DOBITOC. LA MANIPULAT STEFAN CUM A VRUT.
    IN LEGATURA CU PLECAREA LUI DIN CASA E UN LAS SI A PLECAT DE MINCINOS SI DE PREFACUT CE E, GASIND UN MOTIV CA SA DESPARTA DE VALENTINA.
    ULTIMILE CUVINTE DESPRE EL -E UN PSIHOPAT,UN DOBITOC SI UN CRETIN, E UN MARE MINCINOS, IAR DESPRE MAMA LUI -O FEMEIE FARA STUDII CE NU STIE SA VORBEASCA. SE VEDE CUM E MAMA SI INTELEGEM CE EDUCATIE A PRIMIT ACEST BOGDAN DUPA CARE SE POATE TRAGE APA.

  6. 15
    florin_ursu_daf Says:

    BOGDAN ESTE UN MAREEEEEEE MINCINOSS

  7. 14
    Oana Says:

    Bogdan a facut foarte bine ca a fugit din casa Nora Pentru Mama 3,deoarece mama sa are dreptate in legatura cu Valentina,este o prefacuta….poi ea se duce la diskoteca si el statea in casa,nedistrandu-se delok.

  8. 13
    ghita sauro Says:

    pareria mea ca e pe invers si an plus e un (pic) cam suliu….???

  9. 12
    andreea Says:

    bogdan te credeam fff dragutz
    dar m-iam schimbat parerea ta

  10. 11
    ANDREEA Says:

    CRED CA BOGDAN A INEBUNIT

Pages: « 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free