« Evadarea » lui Bogdan din casa Nora pentru Mama 3


Ca urmare a tensiunilor create după telefonul părinţilor săi, care s-au pronunţat ferm împotriva relaţiei fiului lor cu Valentina, Bogdan alege să părăsească brusc concursul fără a informa pe nimeni, nici măcar pe iubita sa, care a plans in continuu dupa el, neintelegand decizia lui.

La cateva ore dupa ce Bogdan Zaiet a evadat, echipa de productie a emisiunii a plecat la Campulung pentru a-l recupera.

“Fiecare e liber să-şi trăiască viaţa aşa cum doreşte, însă fiecare dintre noi trebuie să ne asumăm responsabilitatea pentru faptele pe care le întreprindem. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu Bogdan, sper să aflăm”, a declarat Gabriela Cristea, gazda reality-showului “Noră pentru mama”.

Ce parere aveti de fapta lui Bogdan ? Care credeti ca au fost motivele care l-au determinat sa faca acest lucru ?

53 comentarii la “« Evadarea » lui Bogdan din casa Nora pentru Mama 3”

Pages: « 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    st3fania Says:

    cred k nu ganditi…….parintii lui nu au putut sa zik la toata tzara problema lor….el a zis k dak nu este eliminat…oricum va plek…

  2. 9
    Marcela_Boeru Says:

    Din discutiile lui Bogdan,cat si ale mamei sale, s-a vazut ca nu au o educatie extraordinara,acestia lovind mereu (prin vorbe murdare)atucni cand se simteau atacati si chiar cAND NU erau!Dovada…discutia telefonica a mamei lui contra Valentinei.

  3. 8
    Marcela_Boeru Says:

    Cand s-a vazut incoltit din toate partile,nefiind invatat sa piarda,a cautat evadarea!Asta denota ca este un las,iar Valentinei nu are de ce sa-i para rau!Un asa caracter este de evitat!

  4. 7
    Marcela_Boeru Says:

    Acestuia placandu-i mult sa fabuleze…de multe ori inflorea lucrurile si mintea adesea.

  5. 6
    Marcela_Boeru Says:

    Bogdan a dat dovada de lasitate…fiind un tip foarte orgolios!Nu accepta sa i se faca observatii…nu primea sfaturile nimanui!In orice discvutie, fie cu mamele,fetele sau chiar si cu baietii,acesta dorea mereu sa aiba dreptate!In caz contrar acesta devenea irascibil si chiar recurgea la violenta.

  6. 5
    MAKO Says:

    Inca de la inceput, un specialist, si aici ma refer la dna Mirela Zivari putea sa constate lejer ca Bogdan da usoare semne de labilitate… sentimentala. In primul rand era f sceptic in privinta oricarei fete nu numai a Valentinei. Tendintele lui cand ii explica lui Stefan cum poate sa testeze o fata; parerile contradictorii referitoare la relatia lui cu Valentina, culminand cu minciunile neasumate, jignirile, certurile vis-a-vis de pretinsa sa iubita. Este cert ca nici familia nu este departe de aceste stari induse sau fortate. Dar este mai incorecta atitudinea lui de a se superioriza celorlalti (vezi exprimarile fata de Marian, Mihai). Bine ca intr-un final i-a cazut acea masca si s-a dovedit a fi el insusi.

    Valentina, daca ai demnitate inchide aici acest capitol si mergi fara sa privesti inapoi ca nu ai ce regreta; altfel ii lasi lui calea de a considera ca el a decis sa te paraseasca.

  7. 4
    MELA Says:

    NU este de condamnat a fost presat din toate partile si nu a mai rezistat.Nu a procedat bine dar la acel moment asa a simtit

  8. 3
    elena Says:

    valentina nu ai dupa cine plange succes in continuare ai grija de tine nu ai avut pentru cine lupta mult succes

  9. 2
    elena Says:

    o parere foarte josnica in nici un caz de ludat un bun luptator nu da nicodata inapoi din fata unui duel,este un las

  10. 1
    maria Says:

    santem si noi curiosi de ce a reactionat in felul asta…

Pages: « 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free