« Evadarea » lui Bogdan din casa Nora pentru Mama 3


Ca urmare a tensiunilor create după telefonul părinţilor săi, care s-au pronunţat ferm împotriva relaţiei fiului lor cu Valentina, Bogdan alege să părăsească brusc concursul fără a informa pe nimeni, nici măcar pe iubita sa, care a plans in continuu dupa el, neintelegand decizia lui.

La cateva ore dupa ce Bogdan Zaiet a evadat, echipa de productie a emisiunii a plecat la Campulung pentru a-l recupera.

“Fiecare e liber să-şi trăiască viaţa aşa cum doreşte, însă fiecare dintre noi trebuie să ne asumăm responsabilitatea pentru faptele pe care le întreprindem. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu Bogdan, sper să aflăm”, a declarat Gabriela Cristea, gazda reality-showului “Noră pentru mama”.

Ce parere aveti de fapta lui Bogdan ? Care credeti ca au fost motivele care l-au determinat sa faca acest lucru ?

53 comentarii la “« Evadarea » lui Bogdan din casa Nora pentru Mama 3”

  1. 1
    maria Says:

    santem si noi curiosi de ce a reactionat in felul asta…

  2. 2
    elena Says:

    o parere foarte josnica in nici un caz de ludat un bun luptator nu da nicodata inapoi din fata unui duel,este un las

  3. 3
    elena Says:

    valentina nu ai dupa cine plange succes in continuare ai grija de tine nu ai avut pentru cine lupta mult succes

  4. 4
    MELA Says:

    NU este de condamnat a fost presat din toate partile si nu a mai rezistat.Nu a procedat bine dar la acel moment asa a simtit

  5. 5
    MAKO Says:

    Inca de la inceput, un specialist, si aici ma refer la dna Mirela Zivari putea sa constate lejer ca Bogdan da usoare semne de labilitate… sentimentala. In primul rand era f sceptic in privinta oricarei fete nu numai a Valentinei. Tendintele lui cand ii explica lui Stefan cum poate sa testeze o fata; parerile contradictorii referitoare la relatia lui cu Valentina, culminand cu minciunile neasumate, jignirile, certurile vis-a-vis de pretinsa sa iubita. Este cert ca nici familia nu este departe de aceste stari induse sau fortate. Dar este mai incorecta atitudinea lui de a se superioriza celorlalti (vezi exprimarile fata de Marian, Mihai). Bine ca intr-un final i-a cazut acea masca si s-a dovedit a fi el insusi.

    Valentina, daca ai demnitate inchide aici acest capitol si mergi fara sa privesti inapoi ca nu ai ce regreta; altfel ii lasi lui calea de a considera ca el a decis sa te paraseasca.

  6. 6
    Marcela_Boeru Says:

    Bogdan a dat dovada de lasitate…fiind un tip foarte orgolios!Nu accepta sa i se faca observatii…nu primea sfaturile nimanui!In orice discvutie, fie cu mamele,fetele sau chiar si cu baietii,acesta dorea mereu sa aiba dreptate!In caz contrar acesta devenea irascibil si chiar recurgea la violenta.

  7. 7
    Marcela_Boeru Says:

    Acestuia placandu-i mult sa fabuleze…de multe ori inflorea lucrurile si mintea adesea.

  8. 8
    Marcela_Boeru Says:

    Cand s-a vazut incoltit din toate partile,nefiind invatat sa piarda,a cautat evadarea!Asta denota ca este un las,iar Valentinei nu are de ce sa-i para rau!Un asa caracter este de evitat!

  9. 9
    Marcela_Boeru Says:

    Din discutiile lui Bogdan,cat si ale mamei sale, s-a vazut ca nu au o educatie extraordinara,acestia lovind mereu (prin vorbe murdare)atucni cand se simteau atacati si chiar cAND NU erau!Dovada…discutia telefonica a mamei lui contra Valentinei.

  10. 10
    st3fania Says:

    cred k nu ganditi…….parintii lui nu au putut sa zik la toata tzara problema lor….el a zis k dak nu este eliminat…oricum va plek…

  11. 11
    ANDREEA Says:

    CRED CA BOGDAN A INEBUNIT

  12. 12
    andreea Says:

    bogdan te credeam fff dragutz
    dar m-iam schimbat parerea ta

  13. 13
    ghita sauro Says:

    pareria mea ca e pe invers si an plus e un (pic) cam suliu….???

  14. 14
    Oana Says:

    Bogdan a facut foarte bine ca a fugit din casa Nora Pentru Mama 3,deoarece mama sa are dreptate in legatura cu Valentina,este o prefacuta….poi ea se duce la diskoteca si el statea in casa,nedistrandu-se delok.

  15. 15
    florin_ursu_daf Says:

    BOGDAN ESTE UN MAREEEEEEE MINCINOSS

  16. 16
    EMA Says:

    AM OBSERVAT CA NIMENI NU ARE O PARERE BUNA SI CA ATARE SI EU CRED CA E UN OM JOSNIC. E GROAZNICCCCCCCCCCCCC DE GELOS. AM TRAIT S-O AUD SI PE ASTA CA A INTRAT IN CASA PENTRU MARIUS.HA HA HA HA . INTR-UN CUVANT E UN DOBITOC. LA MANIPULAT STEFAN CUM A VRUT.
    IN LEGATURA CU PLECAREA LUI DIN CASA E UN LAS SI A PLECAT DE MINCINOS SI DE PREFACUT CE E, GASIND UN MOTIV CA SA DESPARTA DE VALENTINA.
    ULTIMILE CUVINTE DESPRE EL -E UN PSIHOPAT,UN DOBITOC SI UN CRETIN, E UN MARE MINCINOS, IAR DESPRE MAMA LUI -O FEMEIE FARA STUDII CE NU STIE SA VORBEASCA. SE VEDE CUM E MAMA SI INTELEGEM CE EDUCATIE A PRIMIT ACEST BOGDAN DUPA CARE SE POATE TRAGE APA.

  17. 17
    jlo_angela Says:

    Bogadan o sa ajunga sa se insoare cu maica-sa,ca nu cred ca o sa gaseasca o alta persoana,este un mincinos,ipocrit,arogant,urat,prost,……..sa mai zic????

  18. 18
    EMA Says:

    e un dobitoc

  19. 19
    Lori Says:

    Bogdan asta e dus cu pluta. Probabil statul in casa i-a accentuat labilitatea psihica. Ca o fi, ca o plesni dar tot a dat cu batul in balta. Pai nici nu s-a insurat si deja e paranoia(gelos). Oricum Valentina nu pierde nimic. Asa barbat nu-si dorete nimeni. Foarte “citit “baiatul asta si familia lui; dar dupa show-ul din seara asta…

  20. 20
    Queen Says:

    Bogdan are dreptate este sincer eu ii cun parintii si mama lui chiar este asa cum zice Bogdan…nu il mai jigniti ….poate ca si Valentina trebuia sa il sustina pt ca era cu el nu cu parintii..

  21. 21
    alina bv Says:

    bogdan e un barbat matur si el stie cel mai bine ce are de facut .eu zic ca a luat o decizie buna,sa iasa,chiar deca o facuto in felul asta,avand in vedere situatia parintlor lui,in special a mamei lui .si eu in locul lui la fel,poate ca faceam.este un barbat destept pentru mama e singura parere,iar o nora poata sa geseasca aproape la ori ce colt de strada,genul lui valentina…si notez NU E UN LAS PENTRU CA A AVUD O DECIZIE GREU DE LUAT SI A FACUT ALEGEREA CEA MAI BUNA!!!!

  22. 22
    andrea::X Says:

    nu tot ii tineti apararea lu valentina aia….k e o fufa……bogdan a procedat bn….deci bogdane nu merita sa stai langa o tipa ca valentina….

  23. 23
    dydutzu Says:

    Nu imi place baiatul asta..mai bn sa iasa

  24. 24
    lyapos Says:

    Nu mai aduceti psihologul ala in emisiuni. Strica emisiunea. Apoi nu dai doi bani pe cunostintele ei. Nu ne place. Despre Bogdan, e un las. Nu stia cum sa se desparta de Valentina si asta a fost un motiv. Baiatul mamei. Afara cu el.

  25. 25
    Rene Says:

    Cei care ati scris mai sus ca bogdan e un las ca nush ce aberatii sunteti vai de voi aveti probleme cu capu daca mama dumneavoastra ar fii avut probleme de sanatate ce ati face sunteti cu kpu mai ales marcela_boieru lory ema si altii sau altele ca ele sunteti niste proaste si prosti cum puteti sa judecati acest baiat bogdan daca citesti acest comentariu iti spun sincer ca te felicit si am vazut emisiunea in care ai venit sa le explici de ce ai plekt te admin si iti doresc mult succes in viata si multa sanatate mamei tale imi pare rau pt ce ti s-a intamplat si valentina esti o ordinara ai facut o alegere foarte buna sa ai grija de tine si imi pare rau pt tine felicitarile mele pentru ce ai facut

  26. 26
    mirela Says:

    nu zice nimeni ca nu-i maicasa bolnava dar nici el nu-i sanatos.capu-i bubuie, gura-i turuie si cam atit valoreaza bogdan printul de varza acra.valentina a focu o greseala majora cu poza aia dar pe linga lasitatea si fatarnicia lui bogda fapta valentinei pare microscopica

  27. 27
    suzana Says:

    este concursul cel mai jalnic cu concurentii cei mai jalnici.Nu ai ce sa inveti de la nimeni,cred ca la urmatorul concurs selectia trebuie facuta mai cu atentie

  28. 28
    George Says:

    buna ziua,acest copil (Bogdan)este un taran b*sit si trebui dus la psihiatru so ia pa masa de nevasta oameni buni,nu da oricum are ceva la cap ….multumesc

  29. 29
    ANDREEA Says:

    a fost nebun la momentul aaala

  30. 30
    jasmin Says:

    esti un gunoi pt ce ai facut.valentina numai plange dupa el ca nu merita,ii va parea rau mai tarziu dar degeaba,tu iti vei gasii unu care sa te aprecieze asa cum esti,esti foarte frumoasa si nu merita sa plangi dupa unu ca el

  31. 31
    ioana Says:

    pacat pentru tine mai bogdane ca te lasi dus de parinti.am o intrebare pentru tine:cu cine ii vei imparti viata?nu cu persoana iubita?eu asa cred,nu cu parintii pentru ca ei nu o sa mai fie canva.urat din partea ta

  32. 32
    ioana Says:

    Sincer cred ca ii judecati prea dur.
    1Nimeni nu stie cu adevarat ce e in sufletul lui Bogdan( poate ca el chiar asa a crezut ca mama lui va muri,si normal ca a facut orice)…
    2Daca nu avea un motiv solid nu cred ca se incumenta la nebunia asta(stiti bine ca nu avea nici un ban, nu avea acte si putea sa i se intample orice)
    3Daca era vb de despartirea de Valentina eu cred ca ar fi procedat altfel…
    4Bogdan cred ca se pripeste cu despartirea( sunt multe lucruri care n se lega si ar trebui sa incerce sa le discute)
    Bogdan daca vei vedea acest mesaj eu sincer iti spun ca cea mai buna alegere ar fi sa o astepti pe Valentina si sa incercati sa o luati de la zero afara.
    Te legi f mult de niste lucruri care nu ar trebui sa conteze daca ai ceva pentru Valentina.
    Forumul un lucru practic fals(oricine poate spune orice) nefondat si poate total fals.
    Prietenul tau Bogdan(ce a vrut sa demonstreze, nimik) daca era asa putea sa vb cu prietena si se intalnea cu Valentina si atunci dovedea.
    Daca eu prelucrez o poza goala cu Valentina si ti -o dau tie tu crezi ca ea mi-a trimis poza aia mie?Pana la urma daca sunt pe net pozele putea sa faca rost de poza si altfel…Si chiar daca a trimis pana la urma nu e o crima…e o gresala da nu asa mare…
    De gresit ai gresit si tu si stii foarte clar ca roata se invarte…asa cum ea a luat decizia pripita la auzirea mesajului lui Sorin asa si tu ai luat aceeasi decizie…
    Eu sincer m-as bucura sa nu fii sanctionat si sa ai sansa sa intri iar in casa,apoi incet sa te apropii de Valentina si sa va reluati povestea de dragoste.
    Nu merita sa renunti asa,mereu veti trai cu remuscarea daca as fi ramas ce s ar fi intamplat.
    Si eu cand m am despartit de fostul meu iubit purtam inca verighetele,de ce?pentru ca ne iubeam.Degeaba ai zis tu ca …inima aia nu conteaza,daca nu conta nu era la gatul tau…
    Da dovada de maturitate si spunei Valentinei ca te-ai inselat si poate ca suferinta asta va va lega pentru totdeauna..
    Multa BAfta

  33. 33
    ramy_sexi Says:

    eu cred k se ia dupe parintii lui sa nu li se faca rau,io fi dat de injurat sa se desparta de ea ca asa o sa moara de inima cine stie ce familie de nebuni o fi nai vazut ce fel vorbea masa aia?

  34. 34
    alexandra Says:

    bogdan a dat dovada de lasitate atunci cand a sarit gardul trebuia sa astepte macar pana la sfarsitul saptamanii poate era elminat

  35. 35
    ghita sauro Says:

    ba da fraeri mai sunteti ………se vede ca traiti an romania ..

  36. 36
    elenapiti Says:

    lasitataea, grandomania si lipsa de respect sunt principalele caracteristici. Inca de la inceput, s-a crezut superior fata de toti ceilalti, nu a stiut sa asculte, sa aprecieze si sa cunoasca cu adevarat persoanele de linga el. Nimeni nu este mai presus decit cel de linga el. Fiecare om este bun, frumos sau destept in felul lui. Valentina este totusi altfel decit pare, vrea sa fie tare, dar este o aparenta . Cred ca merita mai mult, etse delicata si ar trebui sa-si arate adevarata fata, sa nu mai faca pe dura.

  37. 37
    iyo Says:

    bogdan ar trebuii sa o asculti cu atentie pe valentina si apoi sa o judeci deoarece nu procedezi deloc corect……….

  38. 38
    ioana Says:

    Bogdan e clar ca nu a renuntat la Valentina…Se da si el mare acum…Consider ca a pedepsit-o destul..
    Bogdan lasa mandria ca in Dragoste nu exista asa ceva si daca ai ceva pentru ea relatia voastra nu poate tine de o sansa ci va veni se la sine

  39. 39
    body Says:

    bogdan este un mincinos prost si gelos:):):)

  40. 40
    aneta Says:

    Este exagerat de gelos…prefacut…mincinos.Daca nu pleca din casa si acu se pupa cu valentina. Orgolios si premedita totul:spunea ca o mai las 3 zile sau saptamina asta nu o bag in seama. Viata alaturi de asa baiat NU-i va fi usoara unei fete.

  41. 41
    claudia Says:

    bogdan minte din punctul meu de vedere…….poate gresesc …dar eu asa cred….minte

  42. 42
    andreescu r. Says:

    CRED K BOGDAN A CAM EXAGERAT.IN LOCUL LUI AS FI CERUT SA FIU ELIMINAT LA SEARA ELIMINARILOR SI GATA.EU AM O PARERE BUNA DESPRE EL K MI S-A PARUT UN TIP DE TREABA DAR IMPUNATOR ATUNCI KAND E CAZU”,PACAT K ERA CUPLUL IN CARE AVEAM CEA MAI MARE INCREDERE SI CHIAR SPERAM SA AJUNGA IN FINALA.(BLONDA DIN BUZAU.)

  43. 43
    miky Says:

    succes in continoare bogdane te simpatizez mult contacteazama Mihaela_andreea_07 poop[ tineo tot asa

  44. 44
    miky Says:

    sanatalte familiei tale

  45. 45
    adriana Says:

    te simpatizez dao in colo pe vali ca e o fufa

  46. 46
    mirabela Says:

    imi pare rau pentru el,s-a lasat influentat de parintii lui,sau mai bine cred ca nu o iubea intradevar pe valentina.Daca iubesti intradevar pe cineva nu reactionezi asa,S-a vazut pana la urma ca nu erau facuti unul pentru altul

  47. 47
    ela Says:

    sunt sigura k el a aflat ce usoara a fost valentiina pana sa intre in casa,si k au intinso toti din mizil!!!!

  48. 48
    anonim Says:

    SALUT BOGDAN IMI PARE RAU CA TE-AI DESPARTIRIT DE VALENTINA SA STII CA YO IONEL DI GHIDIGENI O IUBESC MAI MULT PE VALENTINA TE UBY MULT

  49. 49
    anonim Says:

    YO TOADER DIN GHIDIGENI NA-M CE ZICE DECAT CA O UBY MULT PE VALENTINA SI IMI PARE RAU PENTRU VOI DAR NAM CE FACE MA PRINTZEASA

  50. 50
    anonim Says:

    TINEO TOT ASA

  51. 51
    roxana Says:

    pacat ca sau despartit ca era un cuplu reusit si eu nu cred ca lui valentina ii placea de marian cred ca bogdan a gresit in aceasta situatie cred ca nu a cunoscuto indeajuns pe valentina

  52. 52
    ANDRE Says:

    IMI PLCE DE ALEXANDRU,MIHAELA,ILDIKO,LUCIFERA,ANDEEA

  53. 53
    purcaruionela95@yahoo.com Says:

    imi place f mult de alina este o fata foarte frumoasa,sh curajoasa

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free