Violeta – Mireasa Saptamanii (15 – 20 dec. 2008)


Seara eliminarilor a fost una foarte schimbatoare si surprinzatoare in acelasi timp, mai ales in privinta voturilor de fete. Roxana nu a mai fost ca de obicei pe primul loc si de altfel nu a fost deloc protejata. Saptamana aceasta Mireasa Saptamanii a iesit Violeta, pe locul 2 Mihaela, iar pe locul 3 Andreea.

Ce parere aveti de fetele protejate? Meritau aceste pozitii?

61 comentarii la “Violeta – Mireasa Saptamanii (15 – 20 dec. 2008)”

Pages: « 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    stefanya Says:

    IMI PLACE FOARTE MULT CUPLUL VIOLETA SI MARIAN.TINETI O TOT ASA SI LASATIO PE CURV* AIA DE ANDREEA SI PE MOARTEA DE STELA IN PACE CA SE DUC ELE DE RAPA.AMINTITIVA KM ARATA MOARTEA STELA KND A INTRAT IN CASA SI KM VREA SA PARA AKM”O DOAMNA”DAR NU ESTE!!!

  2. 49
    stefanya Says:

    VIOLETA BVO TIE CA AI IESIT NORA SAPTAMANII.NU VACA AIA SI MAHALAGIOAICA AIA DE ANDREEA CARE NICI 8 CLASE NU ARE CA DACA LE-AR AVEA AR STI CUM SA SE COMPORTE CEI 7 ANI DE ACASA.BINE CA A IESIT JOIANA PREIETENA LOR SI KU MIHAELA.IN CURAND URMEAZA ANDREEA,DUPA CARE SE DESTRAMA CUIBUL PROASTELOR.:d:d:d:d:d:d:d:d::d:d:d::d:d:d VIOLETA TINE O TOT ASA SI CEILALTI NU O MAI MUSCATI DE C*R ATAT CA NU AVETI FATA DE EA;)

  3. 48
    alexandra Says:

    imi place foarte mult de alina ,, roxana,,andreea.Cu tiscutile care a zis andreea ca doamana lucica asa este .. o prefacuta si eu ii spun mormolog si ildyco sa o ti tot asa stela la fel

  4. 47
    ALEX POP Says:

    ROXANA AR MERITA SA FACA UN CUPLU CU CATALIN

  5. 46
    maria Says:

    violeta e o scorpie

  6. 45
    maria Says:

    mie imi place roxana ia merita tot

  7. 44
    Angelik Says:

    VIOLETA NORA SAPTAMANII?????? Trebuie sa fi fost vreo eroare tehnik.:) Valentina mi.ar fi plaqt s fie p primul loc sau alina. M bucur k nu a fost protejata roxana. Sunt un pic nedumerita… Ce kuta roxana la aceasta emisiune?! Fotbalisti gaseste p stadion,nu la NPM. Concurentii din seriile precedente au fost mai interesanti…

  8. 43
    petronella Says:

    Violeta nu merita sa fie nora saptamanii ,e o scorpie se vede k urmareste doar sa castige acest concurs cu orice pret chiar dak ar fi nevoita sa mai schimbe vre-o 4-5 parteneri!!sa iasa odata afar ak nu o mai supor nu se vede ce ridicola e,se da ceea ce nu este!!ar vrea ea sa fie vre-o vedeta din cata vad ,dar nici o sansa mai fato !!!!

  9. 42
    carmen Says:

    esti o prefacuta esti o urataaaaaaaaaaaaa si tu si marius

  10. 41
    alyna Says:

    in schimb tu esti moarta dupa marian iar el………..

Pages: « 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free