Plecarea lui Sorin si a doamnei Mariana din casa Nora pentru Mama 3


In aceasta seara (20 dec. 2008) s-au facut nominalizari de baieti, iar fetele au fost nevoite sa numeasca baietii pe care nu ii mai doresc in casa. Deoarece doamna Ildiko si doamna Ioana au fost protejate, fetele au fost nevoite sa aleaga doar dintre: Bogdan, Mihai, Sorin si Stefan.

Pentru a nu se destrama un cuplu, toate fetele l-au votat pe Sorin si acesta a trebuit sa paraseasca concursul, impreuna cu matusa sa doamna Mariana. Singura fata care a fost cel mai mult afectata de aceasta eliminare a fost Alina care a plans toata seara.

Ce parere aveti de plecarea lui Sorin si a doamnei Mariana?

13 comentarii la “Plecarea lui Sorin si a doamnei Mariana din casa Nora pentru Mama 3”

Pages: [2] 1 » Show All

 1. 13
  carmen Says:

  imi pare rau de iei trebuia sa iasa alti

 2. 12
  getica Says:

  imi pare foarte rau de sorin ca a plecat deoa rece se vedea ca sufera ca nu la placut nici o fata si el avea ginduri serioase se potrivea cu ioana eu ii zic sa o caute ca era o fata sincera

 3. 11
  monica Says:

  Alina e o fata super finuta nu cred ca se potriveste cu nici un baiat din casa afara o asteapta alti baieti cu alta pregatire. Nu imi place Marian ,e fals nu o iubeste nici pe Violeta doar vrea sa stea mai mult in concurs ,nu e pregatit pt insuratoare . Bogdan nu se potriveste deloc cu Valentina sunt total diferiti .

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free