Violeta – Mireasa Saptamanii (15 – 20 dec. 2008)


Seara eliminarilor a fost una foarte schimbatoare si surprinzatoare in acelasi timp, mai ales in privinta voturilor de fete. Roxana nu a mai fost ca de obicei pe primul loc si de altfel nu a fost deloc protejata. Saptamana aceasta Mireasa Saptamanii a iesit Violeta, pe locul 2 Mihaela, iar pe locul 3 Andreea.

Ce parere aveti de fetele protejate? Meritau aceste pozitii?

61 comentarii la “Violeta – Mireasa Saptamanii (15 – 20 dec. 2008)”

Pages: « 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    mia_79 Says:

    Imi pare rau, dar am urmarit NPM 1.2 si acum 3, se pare ca la NPM3 incep sa ma uit din ce in ce mai rar. Din discutiile cu concurentii pe care GCT vrea sa le aduca in vedere publicului si modul de abordare a acestora…cand vine ziua nominalizarilor eu deja preconizez cine iese…si mai grav…cine e nora saptamanii…din pacate incep sa cred din ce in ce mai mult ca votul e numai pt a aduce profit Kanal D si nu conteaza continutul votului. Acum sa fim seriosi…nu cunosc macar o persoana din cunostinte, neamuri, prieteni etc. ….care sa fi votat Violeta….e adevarat ca fiecare are un preferat…nu contest ca poate nu ar avea voturi….dar sa fie nora saptamanii…e prea de tot. Mentionez ca am preconizat ca va iesi Violeta…in fata prietenilor….de aceea avem din ce in ce mai mult dubiu supra acestor voturi.

    IMPORTANT! Am o sugestie daca vreti sa castigati voturi….afisati pe site, in fiecare saptamana dupa emisiunea de sambata, procentele voturilor pt fiecare concurent. Cred ca o sa aveti de castigat …..

  2. 19
    iulia Says:

    mie imi este indiferenta violeta.dar nu cred ca a fost un capat de tara k s-a lasat dusa de val si sa indragostit de marius(marian)…fiecare se cupleaza cu cine vrea si prin ce mijloace crede k e mai bine..nu mi se pare ca a facut nimic rau sa nu merite sa iasa pe primul loc..andreea nu imi e fff simpatica pentru ca face putin pe sefa si nu ii iese..iar mihaela vorbeste fix atunci cand trebuie sa taca..i se pare ei k ar trebui sa nu faca nimeni greseli..

  3. 18
    hajnal Says:

    otul pt violeta este de fapt un vot negativ impotriva celorlalti mai ales imp.d nei Stela care este o nesuferita si o nesimtita lumea cred ca voteaza asa ca sa i faca in ciuda ei si o si merita din plin si ea si Andreea sunt niste nesuferite

  4. 17
    Myhaela Says:

    Kaal D vrea o nunta sunt sigura a vazut k nimeni nu e hotarat sa se casatoreaska gata si voturile sunt aranjate e culmea asai trebuie lui Roxana dak are pretentii ce ma bukur k na iesti Roxana.Imi place enorm de ALina e o fata superr imi pare rau k nu mai e protejata dar orikum nam incredere in voturi atunci cand a iesit pot ultima oara Ioana mama saptamani au vazut k sau format discutii au bagato p Ildiko iar Andreea e o parasunta enervanta cu gura mare

  5. 16
    maria Says:

    nu stiu ce se intampla cu emisiunea asta dar incep sa cred ca -i o tampenie !!!Violeta mireasa saptamanii!!!! nu-mi vine sa cred asa ceva nu mai cred deloc in voturile astea totul e de dragul audientei !!!cine o voteaza si pe Violeta nu-mi dau seama dloc cred ca nu-i ceva curat la mijloc , nu credeti??????
    Imi vine si mie sa nu ma mai uit deloc sincer va spun.

  6. 15
    tanya Says:

    violeta e o proasta si o p……a…nu trebuia k sa iasa nora saptamanii…nu stiu cine a votato p urata asta de violete,are o gura park e desenata o gura urata si niste buze si ochi de iti vine a luao la fuga..nu stiu kum poate sa o sarute marius pe skrba aia de ‘vio’…o p……a de fata…ANDREEA TREBUIA K SA IASA NORA SAPTAMANII CHIAR MERITA…e o desteapta si o curajoasa..chiar nu a barfit p nimeni si se vede k e o fata de nota 10…..CHIAR MA BUKUR PT ANDREEA K A IESIT P LOKUL 3 SI SPER SAPTMANA VIITOARE SA IASA P PRIMUL LOK…SI NU NU MAI SAPTAMANA VIITOARE CI MMEERREEUUU……..BRAVOOOO ANDREEEA IMI ESTI DRAGA TAREEEEEEEEEE ESTI O SKUMPA….

  7. 14
    lili Says:

    De ce nu si Valentina merita sa fie mireasa saptamanii?

  8. 13
    iulia Says:

    chiar e penibil…a iesit violeta doar de dragul audientei…hai sa ne prostim k sa avem audienta…in fine,e tot mai putin credibila emisiunea.

  9. 12
    daniela Says:

    o timpenie Violeta nora saptamani .eu nu vad cine ar vota-o ca si urata si proasta .e lesinata dupa marian iar el dupa mine a format un cuplu cu ea sa nu ramana sihgur si sa nu plece acasa
    .De fapt cum e sacu asa si peticu
    Deja nu imi vine sa ma ai uit

  10. 11
    sonia Says:

    Violeta merita cel mai tare sa fie nora saptamanii pentru ca se vede llesne ca ea este fata cu cele mai profunde sentimente din casa si care a indurat multe in numele iubirii.

Pages: « 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free