NPM 1, NPM 2 sau NPM 3


Argumentati raspunsurile voastre!

18 comentarii la “NPM 1, NPM 2 sau NPM 3”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 18
    mihaela Says:

    Npm 2..cu sigurantza!!Erau ff de treaba toti concurentii..cand era vb de nominalizari se gandeau toti sa nu desparta un cuplu..si sa nu iasa nimeni..mame/fete…nu conta cne nominaliza.Si reuseau de cele mai multe ori!Erau mult mai uniti..si mai draguti..si..etc.Npm 3 ar fi putut sa fie macar p jumatatea editiei trecute[npm2] daca nu mai intra pt a2a oara Andreea in casa..era altceva!Inainte se afla cne era mama sapt si nora sapt dp ce se faceau nominalizarile..si cne iesea..iesea..nu ca acum..se afla uneori inainte sa faca nominalizari..se da bani k sa ramana..de ce se mai fac nominalizari?oricum nu iese nimeni:)).E o prostie acum!!.Poate npm 4 va fi cat de cat ca si npm2 !!! Doar asa ar urca din nou p podium “Nora pentru mama” :P !My opinion..

  2. 17
    denisa Says:

    Mi-a placut foarte muuuuult NPM2……..cea mai tare editzie……NPM3……este………………NPM1…..nu a fost prea stralucit….;)……oricum mie mi-a plakut cel mai mmult de carmen, lacramioara, tatiana si adina…kare acum este cu viorel……bravo lor!!!

  3. 16
    anamaria Says:

    cel mai mult mi-a placut npm 1 concurenti au stiut sa se distreze de lacramioaa mai stiti ceva si de cristian de lacramioara nu sa mai auzit nimik?

  4. 15
    oana2_mai Says:

    nora pentru mama 2 a fost cel mai tare reality show!!!!!!!!!!!!Bravo!!!!!!!!!!

  5. 14
    DALY Says:

    De ce este tot timpul criticata ALINA? Mie imi place foarte mult de ea si de IONUT.

  6. 13
    maria Says:

    PE DEPARTE NPM2 A FOST CEL MAI TARE CONCURENTI DE EXCEPTIE STIAU SA SE DISTREZE PE EI DAR SI PE NOI CEI DE LA NPM 3 SANT ATAT DE VULGARI ATAT DE CRISPATI SE GANDESC NUMAI LA BANI NU AM VAZUT LA EI CEVA DISTRACTIV NIMIC DOAR SE CEARTA GABRIELA NU MAI ADUCE AMINTE DE SUBIECTUL EMISIUNI ….DRAGOSTEA….CUM PRINDE UN SUBIECT IN CARE SE CEARTA CONCURENTI CUM IL EXPLOATEAZA LA MAXIM NU MAI ESTE CEA CARE A FOST LA CELELALTE EDITI

  7. 12
    ral Says:

    npm1 a fost cea mai frumoasa emisiune.dupa parerea mea, concurentii care au participat au fost cu mai mult bun simt, si de la acele mame chiar au avut fetele ceva de invatat, s-a vazut ca erau doamne respectabile. ce se intampla acum e tiganie curata

  8. 11
    mariana Says:

    imi place f mult,dar mai mult mia placut npm2,mult mau mult

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free