NPM 1, NPM 2 sau NPM 3


Argumentati raspunsurile voastre!

18 comentarii la “NPM 1, NPM 2 sau NPM 3”

  1. 1
    elamihaela Says:

    NPM1a fost cea mai tare emisiune toti concurentii au fost de calitate si organizatorii au facut ca emisiunea sa fie ok ar trebui sa faca acelasi lucru si cu npm3 care deja se considera a fi un esec.

  2. 2
    Hortea Maria Says:

    Mi-a placut npm1 pentru noutatea adusa in programele tv, dar npm2 a fost cu mai multa sare si piper , s-au intalnit mai multe tipuri de concurenti . Acum se vede cu ochiul liber diferenta de statut dintre fete si baieti.

  3. 3
    mara Says:

    Eram inebunita dupa NPM2 mi’au placut toti concurentii si imi pare rau de cuplurile care sau despartit la iesirea din casa dar asta e..

  4. 4
    st3fania Says:

    npm2 a fost cea mai tare emisiune……carmen,nu avea ea carte,dar era ffff inteligenta;la fel si tatiana:sunt doua dragutze………npm3 este cea mai “slaba” emisiune…..

  5. 5
    st3fania Says:

    sa nu se mai numeask Kanal D………ci Varza TV………….=))

  6. 6
    ciocnelia Says:

    de ce no aduceti in casa din nou pe carmen?sau pe tatiana ca si asa e singura?

  7. 7
    deea Says:

    npm2 a fost dea dreptul grozav!!!!!!!!!ar trebui sa o bagati pe tatiana in competitie asa nu ar mai fi andreea singura cu gura mare!!!!!!!!!

  8. 8
    CERASELA Says:

    NPM1 .

  9. 9
    cargab Says:

    npm1

  10. 10
    crosmanani Says:

    Nu imi mai place esmisiunea din cauza Andreei o mahalagioaica si vorbeste foarte urat , ar trebui sa o descalificati . cel mai mult mi-a placut NPM2.

  11. 11
    mariana Says:

    imi place f mult,dar mai mult mia placut npm2,mult mau mult

  12. 12
    ral Says:

    npm1 a fost cea mai frumoasa emisiune.dupa parerea mea, concurentii care au participat au fost cu mai mult bun simt, si de la acele mame chiar au avut fetele ceva de invatat, s-a vazut ca erau doamne respectabile. ce se intampla acum e tiganie curata

  13. 13
    maria Says:

    PE DEPARTE NPM2 A FOST CEL MAI TARE CONCURENTI DE EXCEPTIE STIAU SA SE DISTREZE PE EI DAR SI PE NOI CEI DE LA NPM 3 SANT ATAT DE VULGARI ATAT DE CRISPATI SE GANDESC NUMAI LA BANI NU AM VAZUT LA EI CEVA DISTRACTIV NIMIC DOAR SE CEARTA GABRIELA NU MAI ADUCE AMINTE DE SUBIECTUL EMISIUNI ….DRAGOSTEA….CUM PRINDE UN SUBIECT IN CARE SE CEARTA CONCURENTI CUM IL EXPLOATEAZA LA MAXIM NU MAI ESTE CEA CARE A FOST LA CELELALTE EDITI

  14. 14
    DALY Says:

    De ce este tot timpul criticata ALINA? Mie imi place foarte mult de ea si de IONUT.

  15. 15
    oana2_mai Says:

    nora pentru mama 2 a fost cel mai tare reality show!!!!!!!!!!!!Bravo!!!!!!!!!!

  16. 16
    anamaria Says:

    cel mai mult mi-a placut npm 1 concurenti au stiut sa se distreze de lacramioaa mai stiti ceva si de cristian de lacramioara nu sa mai auzit nimik?

  17. 17
    denisa Says:

    Mi-a placut foarte muuuuult NPM2……..cea mai tare editzie……NPM3……este………………NPM1…..nu a fost prea stralucit….;)……oricum mie mi-a plakut cel mai mmult de carmen, lacramioara, tatiana si adina…kare acum este cu viorel……bravo lor!!!

  18. 18
    mihaela Says:

    Npm 2..cu sigurantza!!Erau ff de treaba toti concurentii..cand era vb de nominalizari se gandeau toti sa nu desparta un cuplu..si sa nu iasa nimeni..mame/fete…nu conta cne nominaliza.Si reuseau de cele mai multe ori!Erau mult mai uniti..si mai draguti..si..etc.Npm 3 ar fi putut sa fie macar p jumatatea editiei trecute[npm2] daca nu mai intra pt a2a oara Andreea in casa..era altceva!Inainte se afla cne era mama sapt si nora sapt dp ce se faceau nominalizarile..si cne iesea..iesea..nu ca acum..se afla uneori inainte sa faca nominalizari..se da bani k sa ramana..de ce se mai fac nominalizari?oricum nu iese nimeni:)).E o prostie acum!!.Poate npm 4 va fi cat de cat ca si npm2 !!! Doar asa ar urca din nou p podium “Nora pentru mama” :P !My opinion..

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free