Stefan, 28 ani Mizil


Ultima formă de învăţământ absolvită: liceul
Ocupaţia: adminstrator societate comercială

Sincer, orgolios, parolist! Aşa se descrie pe scurt Ştefan. Îşi doreşte foarte mult să întâlnească o persoană veselă, tolerantă, deşteaptă şi, nu în ultimul rând, frumoasă. Soţia ideală, în opinia lui, trebuie să fie sociabilă, înaltă şi cu aspect fizic plăcut.

Succesul cu care se mândreşte cel mai mult este acela că la vârsta de 28 de ani, a reuşit să îşi deschidă propria firmă de amenajări interioare.

Ştefan – primul care a intrat este fiul doamnei Stela. Grijulie, mama i-a recomandat mai multe fete, printre care şi Roxana, dar Ştefan s-a oprit şi asupra Laurei.

70 comentarii la “Stefan, 28 ani Mizil”

Pages: « 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    mariana Says:

    imi place de stefan,dar sincer se vede pt ce a venit.la urez bafta si sper sa fie impreuna k andreea pana ce moartea i va desparti,i sustin bafta

  2. 39
    nico Says:

    sti melodia aia ‘BANII VORBESC ,BANII VORBES … ! ‘Imi pare rau de tine ai fost luat ‘cu japca’ de andreea:)) … in rest toate te au refuzat :D nu te mai da rotund k noi stim cine esti!!!!

  3. 38
    robert pirvu Says:

    este cel mai tare baiat din casa…..imi place de el………

  4. 37
    pink Says:

    il sutin pe stefan mi se pare ca da dovada de maturitate in comparatie cu alti baieti din casa

  5. 36
    lavynya Says:

    Am vazut ,,La sueta cu Bahmu” ieri noapte. in emisiunea aceea s-a vazut f clar ca Stefan nu da 2 bani pe Andreea. Dansa cu toata lumea si pe ea nici makr nu o baga in seama. Sper sa iasa cat mai repede si el si mama lui din concurs. Sunt niste nesuferiti. Nu au intrat pentru premiu,dar ar face orice k sa il castige. mi se pare k a inceput si Andreea s isi dea seama ce oameni sunt si ca mai mult o afunda decat sa o ridice.

  6. 35
    elamihaela Says:

    UN NESPALAT UN NESIMTIT NU TINE CONT NICI DE CELE MAI ELEMENTARE REGULI DE IGIENA SI MASA LA FEL…

  7. 34
    sandu Says:

    pisorcosule iesi afara ,degeaba vrei sa pari matur ca esti ca un copil care vrea totul de a gata!
    nu ti-a mers afacerea si ai intrat aici sa nu platiti chirie?????????????

  8. 33
    andreea Says:

    nu inteleg cine o voteaza p doamna Lucica ca este o femeie rea care nu are c cauta in casa si cu atat mai putin Catalin care nu are pentru ce sta in acel concurs ca nu este nici o fata pt el…

  9. 32
    andreea Says:

    andreea si stefan sunt un cuplu ffff frm si se inteleg bine…in ciuda erturilor care sunt in casa…

  10. 31
    adi lavi si beni Says:

    cu toate planurile tale care ti le`ai facut cu mama ta sar putea sa ai o surpriza sa nu vi se potriveasca planurile de a castiga concursul se vede clar ca ati intrat in casa numai pentru bani pacat de andreea ca nu are nici o treaba cu jocul vostru

Pages: « 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free