Stefan, 28 ani Mizil


Ultima formă de învăţământ absolvită: liceul
Ocupaţia: adminstrator societate comercială

Sincer, orgolios, parolist! Aşa se descrie pe scurt Ştefan. Îşi doreşte foarte mult să întâlnească o persoană veselă, tolerantă, deşteaptă şi, nu în ultimul rând, frumoasă. Soţia ideală, în opinia lui, trebuie să fie sociabilă, înaltă şi cu aspect fizic plăcut.

Succesul cu care se mândreşte cel mai mult este acela că la vârsta de 28 de ani, a reuşit să îşi deschidă propria firmă de amenajări interioare.

Ştefan – primul care a intrat este fiul doamnei Stela. Grijulie, mama i-a recomandat mai multe fete, printre care şi Roxana, dar Ştefan s-a oprit şi asupra Laurei.

70 comentarii la “Stefan, 28 ani Mizil”

Pages: « 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    Anca Says:

    Daca tot a iesit Bogdan ia vezi tu pe cine mai gasesti sa bagi zazanie. Bravo mai zugravule, perfid mai esti. Dar cu Andreea ai pus-o, o sa-ti blestemi zilele ca ai cunoscut-o. Sper sa iesiti cat mai rapid din casa. Si nu incerca in casa sa o faci pe Gica durul nu ai tu stofa pe care a avut-o Bogdan. Ramai tu mai bine la zugraveli ca ai fata.

  2. 19
    ale_ale Says:

    huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
    esti numa pt bani acolo
    vrei numa sa castigi
    pui vb rele pt toate cuplurile
    uitete inainte la casa ta si dupa la alti

  3. 18
    gabriela Says:

    Stefan a recunoscut ca pentru bani s-ar casatori cu orice fata in acest concurs.Si el si maicasa au venit pentru bani.Acum dupa iesirea lui Bogdan incearca sa faca pe liderul in casa ca sa poata sa traga sforile sa ramana pana in finala.

  4. 17
    Rene Says:

    Esti un baiat de nota 20 stefan esti un baiat de care orice fata buna si de casa ar avea nevoie felicitarile mele sa ai grija de tine ca esti prea bun

  5. 16
    CERASELA Says:

    STEFAN ESTI PT BANI”’BANI ”BANI SI ANDREEA NU TE IUBSSTE O CUNOSC TOTI TIGANI ”’VRETI PREMIU CA SI CEI 2 DE LA NORA PT MAMA 2.
    BRAVO VOUA DACA ESI AFARA DIN CASA SA INTRI PE NET.

  6. 15
    papusica32 Says:

    STEFAN CE SATI ZIC T***A DE ANDREEA TE VA LASA IMEDIAT CE VEI IESI DIN CASA,DOAR AI VAZUT CA SE CUNOASTE CU TOTI TIGANII,NUI DE TINE ,AI GRIJA ,BAFTA…..

  7. 14
    Mihaela Says:

    buna Stefan……….vreau sati spun cateva lucruri ……………esti un barbat cu picioarele pe pamant …………..te potrivesti 100% cu Andrea ……….ai grija de mama ta si aratai cat de mult o iubesti pt ca merita………………tineo tot asa

  8. 13
    toth ana Says:

    stefan vezi cati trimit o propta un cuier se vede ca cum ii mama ta asa esti si u barfesti pe alti si u cu andreea nu aveti cuplu din iubire ci pentru bani si premiul din casa STEFAN ,ANDREEA, STELA SI MIHAELA II O BARFITOARE SE VEDE CA II PRIETENA LUI ANDREEA barfitori casei NORA PENTRU MAMA 3

  9. 12
    tanya Says:

    stefan te felicit pt faptul kum vb ku toata lumea din ksa…nu te lasa klkt in picioare de niste oameni kre nu merita nici un kpat de ata….sustine-o mai mult p andreea…sunteti cel mai frumos cuplu ddin ksa……de fapt sunteti preferatii mei iar dupa voi urmeaza bogdan ku valentina frumosi si ei…

  10. 11
    tanya Says:

    imi place fff mult de el

Pages: « 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free