Stefan, 28 ani Mizil


Ultima formă de învăţământ absolvită: liceul
Ocupaţia: adminstrator societate comercială

Sincer, orgolios, parolist! Aşa se descrie pe scurt Ştefan. Îşi doreşte foarte mult să întâlnească o persoană veselă, tolerantă, deşteaptă şi, nu în ultimul rând, frumoasă. Soţia ideală, în opinia lui, trebuie să fie sociabilă, înaltă şi cu aspect fizic plăcut.

Succesul cu care se mândreşte cel mai mult este acela că la vârsta de 28 de ani, a reuşit să îşi deschidă propria firmă de amenajări interioare.

Ştefan – primul care a intrat este fiul doamnei Stela. Grijulie, mama i-a recomandat mai multe fete, printre care şi Roxana, dar Ştefan s-a oprit şi asupra Laurei.

70 comentarii la “Stefan, 28 ani Mizil”

Pages: « 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    claudia Says:

    esti de tot risul

  2. 29
    elenoi Says:

    Stefan,mai da cu lama de ras pe fata,ca esti un neglijent.

  3. 28
    victor Says:

    stefan e cel mai destept baiat din casa dar ceilalti nu stiu ce-s cu ei parca acum ar incepe sa vorbeasca.

  4. 27
    elenoi Says:

    stefan un baiat foarte rautacios ce-si tot da el cu parerea la adresa celorlalti,el e perfect?

  5. 26
    LAvinia Says:

    Stafan e cel mai tare baiat din casa …se potriveste cu ANdreea, fac un cuplu minunat ,se iubesc si imi doresc k ei sa castige k merita:X…tine`ti`o tot asa :*

  6. 25
    Marilena Says:

    Banii castigati prin munca vor tine toata viata, dar tu Stefan vrei sa castigi bani usor si nu prin munca. Urat din partea ta, si cred ca urmatorul eliminat ar trebui sa fi tu.

  7. 24
    elena Says:

    STRFAN ESTE UN PERVERS A INTRAT IN CASA PT.BANI DE ASTA ATACA PE TOATA LUMIA ,STATI LINISTITI CA PREMIUL ESTE MAI MARE DECIT LA NPM2 VA AJUNGE LA TOTI…………………CE FACE BANU DIN OAMENI ;

  8. 23
    dinca niculina Says:

    Stefan si tu esti un baiat de nota 10.Tineo asa cum ai luato acum cu lucica si cu ioana.Nu te lasa calcat in picioare de lucica,ioana,violeta,marian&catalin si ferestete cat poti de doamna Stefana.Se da pe furis ca catelu turbat.Nu observa nimeni ori va faceti ca nu observati?

  9. 22
    crystyna Says:

    bv imi place de tn si de andreea k spuneti lucrurilor pe nume…………..si de la voi chiar intelegem ceva,spre deosebire de dna ioana.dc ii putem zice asa k numai doamna nu e marius is violeta……..sunt praf……….si de comunista aia de luciferik nu mai zik……….sa se ia de mana sa se arunce in mare k sunt varza

  10. 21
    Marilena Says:

    Cred ca esti un baiat foarte pervers si aspiri la ceva mai mult decat poti.
    Ce treaba ai tu cu Alina daca spui ca o iubesti pe Andreea? Eu cred ca de Alina ti-a placut dar ea nu ti-a dat nici o sansa. Tu si cu Andreea nu aveti nimic in comun. Mai bine plecati acasa.

Pages: « 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free