ALINA – 21 ani, Bucuresti


Ultima forma de învatamânt absolvita: colegiul tehnic

Ocupatia: studenta

Alina isi doreste sa se casatoreasca aici, odata pentru totdeauna!
Dar… nu crede în mitul sotiei perfecte!

În schimb, Alina se va stradui sa fie pe placul partenerului si în cazul în care se vor casatori, va face tot posibilul sa-l multumeasca pe sotul ei.

Se caracterizeaza ca fiind o persoana copilaroasa, optimista, dar în acelasi timp ambitioasa.

Alina recunoaste ca e geloasa din fire, asa ca cel care-i va cuceri inima, ar fi bine sa stie din timp un lucru important: Sa nu-i acorde mai multa atentie unei alte persoane, în afara ei!

156 comentarii la “ALINA – 21 ani, Bucuresti”

Pages: « 16 15 14 [13] 12 11 10 9 8 7 6 … 1 » Show All

  1. 130
    Anca Says:

    se potriveste cu ionut in toate sensurile

  2. 129
    vio Says:

    Bravo Alina tine-o tot asa in continuare.Ionut merita si sper ca la sfarsit sa vedem nunta voastra.multa bafta

  3. 128
    alex_92iunie Says:

    Da ce sa zic imi place alina. E frumusica foc, are niste ochi zambareti. Are simtul umorului ceea ce este fooarte important. Imi place ca isi doreste foarte mult sa isi intemeieze o familie. Cred ca a facut alegerea cea mai buna in ceea ce il priveste pe ionut.

  4. 127
    Iuliana Says:

    Merita locul de mireasa al acestui concurs!
    Formeaza o relatie frumoasa,si garantez ca in cel putin un an va fi mai indragostita de Ionut,mai mult decat este el de ea acum!!!!
    cine se lasa greu,inainteaza repejor…si iubeste sincer.

    Multa bafta si vrem sa te vedem invingatoare!!!!!

  5. 126
    mihaela Says:

    alian esti preferata mea. esti foarte frumos si formezi un cuplu foarte frumos. sa il iubesti pe ionut si sa nu-l dezamagesti pt ca nu merita. as vrea sa te vad mireasa la sfarsit pt ca meriti asta si cred eu sunte-ti singurul cuplu care merita sat. va doresc mult mult succes

  6. 125
    Corfariu Roxana Says:

    Alina esti cea mai frumoasa si cea mai inteligenta si esti concurenta mea favorita si vreau sa tio tot asa si sa nu va lasi ok nici u nici sotul tau si nici soacra ta si sai aperi ca si ei te apara pe tine ai grija ce prieteni iti alegiin viata ok pa :) va urez succes

  7. 124
    Any Says:

    Alina daca ai iesi mireasa concursului ai fi cea mai frumoasa!Cred in iubirea voastra si -mi doresc sa te vad in rochie alba…Bafta!

  8. 123
    Ana Says:

    Alina si Ionut formati un culu frumos;va admir si sustin,dar imi pare rau pentru ca nu voi sunteti favoritii casei…Pacat de voi de curatenia voastra sufleteasca si de iubirea voastra.Ar fi,cum,am spus,o nedreptate daca nu ati iesi invingatori,pentru ca meritati!Bafta si sa va ajute Dumnezeu!

  9. 122
    Ana Says:

    Din cate am auzit si am citit pe acest forum,ai multi admiratori,si afara la fel,dar nu stiu cum se face ca tu nu ai fost nominalizata niciodata nora saptamanii;cum de iese mai mereu Miha,care este cea mai hulita de multi privitori ai concursului…?Daca iubirea ta pentru Ionut este adevarata si se adanceste profund atunci chiar iti doresc un mariaj pe masura cu multa fericire si buna stare!Nu mi-ar placea sa-l amagesti pe Ionut cu sentimentele pe xcare spui ca le ai,pentru ca este un baiat cinstit,bun,care te iubeste neconditionat si care iti da dovada sentimentelor lui prin multe actiuni surprinzatoare,placute si care este de admirat!Numai un indragostit face ce face el!DE ce nu a facut asa ceva un Stefan sau Alexandru?De Roger nu vreau sa vorbesc pentru ca atat el cat si mama lui mi-au inselat asteptarile si fac jocul perfid al celorlalti concurenti si mame,denigrandu-va!Urat!

  10. 121
    Ana Says:

    Alina esti iubita de Ionut,iar iubirea lui te face pe zi ce trece mai frumoasa,mai sigura pe tine si sentimentele tale .Emisiunea de sambata seara a fost una reusita,placuta si asta datorita voua,si prezentatoarei,distinsa dna Gabriela ,care a stiut cum sa faca sa ne sa ne simtim bine in fata ecranelor.Felicitari frumoasei si elegantei doamne Gabriela si ii urez cat mai multe emisiuni placute.!Stela si Andreea ,doua femei impulsive, egoiste pe fericirea voastra,de o rautate inimaginabila;Teama de a pierde teren in favoarea voastra le face sa nu mai discearna adevarul,dar acesta se afla de partea voastra!Ignorati,asemenea,oameni,care nu stiu decat sa imprastie rautate si venin asupra voastra!

Pages: « 16 15 14 [13] 12 11 10 9 8 7 6 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free