ALINA – 21 ani, Bucuresti


Ultima forma de învatamânt absolvita: colegiul tehnic

Ocupatia: studenta

Alina isi doreste sa se casatoreasca aici, odata pentru totdeauna!
Dar… nu crede în mitul sotiei perfecte!

În schimb, Alina se va stradui sa fie pe placul partenerului si în cazul în care se vor casatori, va face tot posibilul sa-l multumeasca pe sotul ei.

Se caracterizeaza ca fiind o persoana copilaroasa, optimista, dar în acelasi timp ambitioasa.

Alina recunoaste ca e geloasa din fire, asa ca cel care-i va cuceri inima, ar fi bine sa stie din timp un lucru important: Sa nu-i acorde mai multa atentie unei alte persoane, în afara ei!

156 comentarii la “ALINA – 21 ani, Bucuresti”

Pages: « 16 15 14 13 12 [11] 10 9 8 7 6 … 1 » Show All

  1. 110
    Any Says:

    cine va pleca in aceasta seara din concurs?cred ca Alina,pentru ca toate mamele sunt impotriva ei,le este frica de ea si dna Antoaneta;asta s-a vazut toata saptamana in concurs;pacat ar fi pentru ca ea este cea mai desteapta ,frumoasa ,cinstita si linistita dintre toate!si merita sa castige concursul!

  2. 109
    Ana Says:

    de unde esti Ana?pentru ca am impresia ca sunt doua! daca mai scii cu Ana eu schimb in Any,fara suparare,da?

  3. 108
    Ana Says:

    Alina esti o scumpa,desteapta,sincera doar un pic cam alintata;dar asta va trece cu timpul….chestia cu alintatul!te sustinem in continuare ,relatia cu Ionut este frumoasa,cred ca merge bine,iar pe costin lasa-l in pace ca nu te merita!nu mai aminti de el,pentru ca dai apa la moara celor din jur,adica subiect de discutie,in lipsa de ceva mai bun,interesant!cea a fost nu se mai intoarce,fiecare trebuie sa privim spre viitor…

  4. 107
    Ana Says:

    ce maniera de a comenta…?!si chiar va pierdeti vremea de pomana stand pe aceasta pagina pentru ca niumeni nu are ce invata de la voi!..care va dat atotstiutoare si cunoscatoare!dar se vede clar ca sunteti niste nulitati!atata stiti atata ziceti!

  5. 106
    monys Says:

    proasta…urata….mincinoasa……sireata….se vede foarte bine setea pentru bani……inculta…..fatarnica……mofturoasa……..artagoasa…..nesimtita….guraliva….morocanoasa…nesatisfacuta….si lista ar continua dar momentan nu imi pierd vremea cu asa ceva

  6. 105
    Ana Says:

    Va admir si va sustin in continuare si mi-asi dori sa iesi si tu nora saptamanii pentru ca o meriti cu prisosinta;nu stiu cum se face ca o fata ca Andreea este votata de atatia… telespectatori,ce vad frumos la ea,la comportarea ei de cata,eu cred ca este protejata,de asta nu a fost scoasa din concurs,dandu-i-se inca o sansa! Andreea este prea impulsiva,se comporta ca la usa cortului,este pusa mereu pe harta,cu cine nu este de acord cu ea.Am vazut ca nici prietenelor nu le da ascultare;incapatanata si are o doza de nesimtire ,rar intalnita!

  7. 104
    Ana Says:

    Draga ,Alina,esti frumoasa,desteapta,oricat incearca multi sa sustina contrariul;sa stii ca o fac din rautate.Nu te implica in disputele celorlalti concurenti.Lupta pentru Ionut ,este un baiat potolit,bun la suflet,care merita sa fie iubit;multe fete si-ar dori un astfel de baiat!nu da cu piciorul ,poate,la sansa vietii tale!.Lasa trecutul in spate,traieste in prezent cu demnitate si gusta din ce-ti ofera viata…totul este scurt,trecator,cu acesti ani nu ai sa te mai intalnesti niciodata!..o spun din trairile mele,experienta mea de viata!Dna Lucica sa fie inteleapta si sa nu va nominalizeze,sa va lase sa va aprofundati sentimentele,sa va mai sudati relatia,deci sa va mai dea o sansa,timp…cred ca nu o sa faca lucrul acesta pentru ca nu aveti bani si nu are nimic de castigat,dupa eliminarea voastra….E un concurs si nu trebuie sa va supere asta!nu doresc sa faceti si voi circ ieftin,balacareala,precum,Andreea si cei de langa ea!banii se pot face,dar cinstea si onoarea se castiga mult mai greu!Fiti intelepti,ati dat dovada de bun simt si buna crestere toti trei,ceeace ma bucura,iar daca sunteti atacati sa va aparati cu demnitate!

  8. 103
    dana Says:

    Ii dau un sfat: sa nu se lase calcata in picioare de nimeni.

  9. 102
    dana Says:

    Alina mi se pare logica in ceea ce spune. Imi place ca, oricat o incurca si o intoarce Gabriela, ea stie sa-si sustina opiniile la nesfarsit, repetand aceleasi lucruri de mai multe ori, fara sa se enerveze.

  10. 101
    Ana Says:

    Alina,las-o pe Stela in pace cu aiurelile ei!nu intra in intriga lor!vor sa te scoata tap ispasitor!interesul lor este banul nu dragostea,relatia de cuplu ,nu o s-o scoti la capat niciodata…tu esti corecta,cinstita ,am remarcat lucrul acesta inca de la inceputul concursului;trebuia eliminata Andreea,nu merita nicio sansa! Jocul Lucicai scoate in evidenta caracterul adevarat al fiecarei concurente.Alina ,sper,ca ,atunci cand vei fi nominalizata sa nu faci un circ asemanator!nu merita! La sentimente mai trainice pentru Ionut!Bafta!

Pages: « 16 15 14 13 12 [11] 10 9 8 7 6 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free