ALINA – 21 ani, Bucuresti


Ultima forma de învatamânt absolvita: colegiul tehnic

Ocupatia: studenta

Alina isi doreste sa se casatoreasca aici, odata pentru totdeauna!
Dar… nu crede în mitul sotiei perfecte!

În schimb, Alina se va stradui sa fie pe placul partenerului si în cazul în care se vor casatori, va face tot posibilul sa-l multumeasca pe sotul ei.

Se caracterizeaza ca fiind o persoana copilaroasa, optimista, dar în acelasi timp ambitioasa.

Alina recunoaste ca e geloasa din fire, asa ca cel care-i va cuceri inima, ar fi bine sa stie din timp un lucru important: Sa nu-i acorde mai multa atentie unei alte persoane, în afara ei!

156 comentarii la “ALINA – 21 ani, Bucuresti”

Pages: [16] 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 … 1 » Show All

  1. 156
    ionut si alina Says:

    Tanya esti o fata tare duce, ce pot sa spun? Nu te cunosc foarte bine si nici cei care iti citesc randurile nu te cunosc , dar poti sa ti dai seama ce parere au despre vocabularul tau . Nu te am jignit Tanya si nu ti am luat nimic insa ti ai permis sa ma faci cum vrei tu , si pe mine si pe Ionut si pe mama! Oare ti se pare corect ? Da , i8nteleg nu ma suporti sunt praf .. dar tarfa nu am fost , nu sunt si nu o sa fiu !Bulevardul sa l fac ? Inseamna ca te ai uitat degeaba la emisiunea asta , sau am fost greu de inteles ptr tine.
    Multumim D nei Ana pentru sustinere :* . Mult noroc in viata! Stima si respect ptr cei care ne au privit timp de 10 luni !

  2. 155
    Mirela Says:

    este o fata draguta, sincera si mia placut mereu de ea

  3. 154
    alexy_dani Says:

    alina esti preferata mea si iti doresc din suflet sa castigi acest concurs si sper sa fi fericita k ionut,,,este un baiat extraordinal,,,,,sunt fan al tau si te voi vota,,,sunt prahoveank si sper sa te voteze totii munteniii!!!!bafta bafta si SUCCES!!!!

  4. 153
    mariana Says:

    alina esti cea mai tare din casa nora pt mama meriti ca sa castigi si sper ca tu si ionut sa fiti castigatori……va ador pe amandoi si va sustinem…….mias dori ca sa vb cu voi dak vreti putem sa vb de pe id_ul mary_bel23

  5. 152
    mareidiana Says:

    ALINA SPER SA CISTIGI CONCURSU MERITI.VOTATIO CARE AVETI PLACEREA

  6. 151
    mareidiana Says:

    ADRIANA O PAN*RAMA ESTI TU STAI DR*CU PE UN SCAUN SI INJURI LUMEA C*RVO BAGABOANTA

Pages: [16] 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free