Madalin a vrut sa plece din competitie


madalin-mpfm6-a-vrut-sa-plece-din-competitie

Vezi de ce si ce s-a intamplat intr-un final.

Rezumat MPFM6 din 03.02.2017, ora 11.15:

Mihai si Mihaela sunt unul dintre cele mai controversate cupluri de la “Mireasa pentru fiul meu” din cauza certurilor si a geloziilor. La aniversarea a doua luni de la logodna, concurenta a primit un cadou special de la un asa zis admirator. “Admiratorul secret” se pare ca a fost chiar iubitul ei, Mihai.

Valentin a venit pentru dragoste, dar vrea competitie! Valentin: “Rezist in competitie contra celor care vor sa ma atace!La inceput imi propusesem sa gasesc pe cineva si sa ies afara, dar odata ce atatea persoane ne iubesc aproape ca si familiile noastre, am realizat ca trebuie sa raman aici!”

Geo a vorbit despre posibila lui relatie cu Edith.

Madalin a vrut sa paraseasca aceasta competitie, simtindu-se vinovat de eventualele jigniri aduse Anei-Maria: “Ma intereseaza gandirea persoanelor! Nu inteleg de ce nu gandesc intr-un mod strategic si gandesc ranchiunos! Nu mi-a placut eticheta care mi s-a pus ieri si am cerut sa vorbesc cu cineva sa plec acasa si sa imi cer in mod scuze in mod personal de la Ana!”

Melodiile de la petrecerea de seara au trezit in inima lui Madalin dorul de tatal sau, motiv pentru care concurentul era cat pe ce sa abandoneze competitia.

Madalin a izbucnit in lacrimi la auzul vocii tatalui sau, care a dorit sa intervina telefonic pentru a-si sustine si incuraja fiul sa mearga mai departe in competitie. Tatal lui Madalin: “Nu rezolvi nimic prin lacrimi! Incearca sa dai dovada de barbatie! Suntem alaturi de tine si la bine si la rau! Prin lacrimi dai dovada de lasitate! Ai un suflet prea bun, asta-i slabiciunea de care ceilalti profita!”

De asemenea, sora lui Madalin a intervenit pentru a-l incuraja.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 3 februarie 2017, ora 11.15 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free