Valentin MPFM6 a refuzat sa-si caute fiica


valentin-mpfm6-a-refuzat-sa-si-caute-fiica

Vezi ce a declarat concurentul, dar si ce alte dezvaluiri s-au facut la adresa lui.

Rezumat MPFM6 din 02.02.2017, ora 14:

Bunica materna a Jessicai a decis sa rupa tacerea: ”Eu niciodata nu am luat banii pe alocatiei ai nepoatei mele! Singurul care a fost aproape de Carla a fost tatal lui Valentin! A sustinut-o! Mama lui a fost un pic mai rece!Valentin a mers la doua capete!”

Prin declaratii cutremuratoare, fratele Carlei a dezvaluit detalii incredibile din trecutul lui Valentin.

Valentin avea un dosar de droguri de mare risc! Fratele Carlei: ”Cauta sa atace, sa instige! Daca o sa faca rost de bani o sa ii faca viata Carlei un calvar. Face orice pentru bani, si-a batut proprii parinti! Se droga aici in curte!”

Valentin s-a aflat in fata unei decizii care-i poate schimba viitorul. Valentin a refuzat sa-si caute fiica: ”Si de ce sa o caut eu?!”

In timp ce Geo trebaluia de zor, sageti necrutatoare zburau in directia lui, insa concurentul stie ce vrea si nu se lasa batut. Edith a vorbit despre relatia ei cu Geo: ”Lucrurile se intampla mai repede decat ne asteptam!”

Bantuit, se pare, de fantomele trecutului, Madalin are o nazuinta arzatoare, insa visul lui s-a lovit de opozitia lui Cosmin.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 2 februarie 2017, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free