Inca un concurent a spus ADIO competitiei Mireasa pentru fiul meu


marius-a-parasit-competitia-mpfm6

Vezi care au fost protejatii de saptamana aceasta.

Rezumat MPFM6 din 28.01.2017, ora 17:

Mama lui Vali a dezvaluit culisele dramatice ale unei copilarii pierdute! Fratii si surorile lui Vali sunt raspanditi prin casele de copii din toata tara. Vali: „Cum sa lasi un copil nemancat si nespalat! Cand parintii mei incep sa bea, nimic nu-i mai opreste! Parintii mei se bateau in fata mea! Cand parintii mei incep sa bea nimic nu-i mai opreste!”

Tatal lui Vali a intrerupt interviul sotiei sale pentru a-si exprima propria versiune a situatiei. Ambii parinti ai concurentului s-au invinovatit reciproc pentru esecul lor.

Razboi intre familia Mihaelei si cea a lui Mihai. Scandal monstru, in direct, intre mama lui Mihai si mama Mihaelei! Cele doua s-au jignit ca la usa cortului la “Mireasa pentru fiul meu”.

Alexandra, sora Mihaelei: „Mama este suparata pe comportamentul surorii mele! Le raspunde urat fetelor, nu mai este asa cum era la inceput! Este prea agitata, trebuie sa fie mai calma! De cand formeaza un cuplu cu Mihai, sora mea nu mai este acea fata dulce de la inceput! Mama lui Mihai a scris pe grupuri ca nu si-a invatat fata sa fie calarita, asa cum ar sta sora mea! A facut-o needucata!”

Mama lui Mihai: “Mihai esti facut in toate felurile pe toate grupurile!”

Mama Mihaelei: “Eu nu am nimic cu copiii mei, vreau sa-si faca o familie!”

Cosmin a primit o scrisoare emotionanta de la cea mai buna prietena. Mama lui Cosmin i s-a alaturat concurentului in competitie.

Concurentii au facut nominalizari. Marius a avut cele mai multe nominalizari din partea concurentilor.

Andrada si Valentin au iesit Mirii Saptamanii, iar Edith si Geo au fost clasati pe locul al doilea, iar Vali pe locul al treilea.

Marius a parasit competitia.

Aici gasiti reluarea emisiunii – partea a doua din Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 28 ianuarie 2017, ora 17 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free