Adevarul despre abandonul Andreei si al lui Radu


adevarul-despre-abandonul-andreei-si-al-lui-radu

Vezi ce s-a intamplat.

Rezumat MPFM6 din 28.01.2017, ora 14:

Aseara, dupa miezul-noptii Andreea si Radu au parasit definitiv competitia Mireasa pentru fiul meu. Desi au iesit pe primul loc in aceasta saptamana, Andreea si Radu nu isi mai gaseau locul in casa si si-au pus de multe ori problema parasirii competitiei ”Mireasa pentru fiul meu”.

Tot aseara, restul concurentilor au primit pedeapsa de a nu mai merge in casa fetelor. Acestia s-au revoltat, facandu-si bagajele si amenintand ca vor pleca cu totii din competitie.

Edith, Andrei, Madalina si Cosmin s-au distrat pe cinste pe meleaguri montane! Au dansat si au uitat ca sunt concurenti, asa cum o faceau inainte sa intre in Casa Mireselor!

Nici Geo, Vali, Mihai s Mihaela nu au dus lipsa de distractie la Vidraru.

Inainte de a parasi competitia, Andreea s-a sfatuit foarte mult cu mama ei, care isi dorea ca fiica ei sa continue drumul in competitie.

Ionut a primit o veste cumplita. Tatal lui a facut atac vascular cerebral cu o semi-pareza si este internat la terapie intensiva. Concurentului i s-a permis sa mearga sa-si viziteze tatal la spital.

Edtih si Cosmin s-au distrat impreuna pe patinoar.

Concurentii s-au distrat pe cinste de ziua lui Vali.

Andreea a ales sa abandoneze competitia in miez de noapte! Inainte de a pleca, concurenta si-a luat adio de la restul fetelor, care au plans odata cu ea si au incercat sa o convinga sa mai ramana.

Mihaela despre Andreea: “A afectat-o foarte mult problema ei de sanatate!”

Revolutie in casa Mireasa pentru fiul meu. Deoarece, Andreea si Radu au ales sa abandoneze competitia in miez de noapte, ceilalti concurenti au fost pedepsiti si si-au facut bagajele ca sa plece si ei.

Conform spuselor Cristinei, prietena Andreei, cele doua fete au pregatit abandonul cu ceva vreme inainte! Prietena Andreei: „Am venit sa o iau pe Andreea si pe Radu! Daca si-a asumat contractul de ce sa ramana cu forta? Mi-a spus sa o astept! In momentul in care ea nu o sa iasa in prima jumatate de ora, o sa sun la politie!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 28 ianuarie 2017, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free