Edith a vorbit despre motivul despartirii de Ali


edith-ali-mpfm6-despartire

Vezi ce a marturisit concurenta, dar si cu ce noutati din afara a venit mama ei.

Rezumat MPFM6 din 03.01.2017, ora 10.50:

Inainte de a abandona competitia, Ali a pus capat relatiei cu Edith! Parintii concurentei au trecut pragul emisiunii pentru a-si sustine fiica dupa despartire! Mama lui Edith a vorbit despre fostul iubit al fiicei sale: “Ali si-a refacut viata! De ce m-am temut nu am scapat! Am simtit ca Ali nu este pentru fiica mea din octombrie, atunci cand s-a reintors la ea! Fiica mea a avut sentimente pentru Ali, dar el pentru ea, nu! Familia lui Ali a vorbit foarte urat despre fiica mea!”

Mama lui Edith a dezvaluit faptul ca pe internet au aparut foarte multe poze cu Ali si cu Denisa, fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu – sezonul 5.

Edith a marturisit ca raceala relatiei sale cu Ali a pornit odata cu mutarea in casa provizorie si de atunci lucrurile s-au inrautatit.

Edith: “In relatia cu Ali am invatat foarte multe! In ultima luna am invatat foarte multe! Am invatat sa ma pun pe mine pe primul loc, sa nu mai am atat de multa incredere! Dupa doua luni de zile relatia a inceput sa nu mai mearga! De cand ne-am mutat in noua casa! Relatia mea cu Ali s-a inrautatit cu o luna inainte de ruptura!”

Doamna Ioana Tanase, psiholog: “De multe ori, oamenii nu stiu ce isi doresc de la viata! Intr-o prietenie adevarata nu exista scopuri si interese!”

Vestea plecarii lui Ali i-a uimit pe toti concurentii!

Andrada si Valentin au petrecut Revelionul la Milano! Andrada: „Am avut un soc cand am venit si am vazut cati au plecat! Imi pare rau de Edith, dar dintre cei care au plecat nu!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 3 ianuarie 2017, ora 10.50 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Ce parere aveti de cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free