5 concurenti au spus ADIO competitiei Mireasa pentru fiul meu


petru-danut-ali-cristi-georgiana

Afla ce s-a intamplat.

Finalul de an nu a fost unul foarte bun pentru concurentii de la Mireasa pentru fiul meu. Mai multe cupluri s-au despartit, iar unii concurenti au decis sa plece definitiv din aceasta competitie.

Daca in seara de 28 decembrie Maria parasea competitia spre surprinderea lui Petru, ei bine inainte de Revelion inca 3 concurenti spuneau adio acestei competitii grele de anduranta, iar imediat dupa Revelion inca 2 decideau sa plece. Concurentii care au parasit competitia Mireasa pentru fiul meu sunt: Petru, Danut, Ali, Cristi si Georgiana.

Cea mai surprinzatoare plecare din competitie a fost cea a lui Ali, care inainte de a lua decizia de a parasi casa Mireasa pentru fiul meu s-a despartit de Edith. Motivele despartirii celor doi au fost inca neelucidate.

Petru a parasit competitia in speranta ca isi va relua relatia cu Maria in afara casei, dar spre surprinderea lui aceasta nu-si mai doreste acest lucru, ba mai mult vrea sa reintre in casa Mireasa pentru fiul meu. Iata declaratia lui Petru dupa iesire: “Buna ziua prieteni dragi! Vreau sa va rog sa nu mai insistati cu Maria,este un capitol incheiat pentru mine,ea dorind spre surprinderea mea sa se reintoarca in emisiune!! Va doresc o zi minunata!!”

Cristi si Georgiana au decis sa plece si ei din competitie pe data de 1 ianuarie. Georgiana a iesit din casa la indemnul lui Cristi, cu toate acestea cei doi nu s-au impacat in afara competitiei. Iata ce a declarat Cristi despre plecarea lui si a Georgianei: “Va salut si la multi ani. Vreau sa va anunt ca am ales sa ies din aceasta competitie aseara impreuna cu Georgiana. Nu am iesit odata cu ceilalti 3, deoarece am dorit sa “o scot” si pe ea de acolo, vazand ca nu se simte bine. Nu o puteam lasa cu “prietenasii” sa isi bata joc de ea. Asadar nu am instigat pe nimeni. Va multumesc tuturor pentru tot si va rog sa incetati cu intrebarile penibile. Intre mine si Georgiana s-a terminat totul inca din casa, de cateva zile. Fiecare are partea lui de vina. Suntem oameni si gresim. O zi buna va doresc.”

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free