S-au aliat Iulia si Petru impotriva Anei-Maria si a lui Andrei?


ana-maria-vs-iulia-si-petru

Afla detalii.

Rezumat MPFM6 din 05.12.2016, ora 11.15:

La Finala Saptamanii trecute concurentii s-au mutat in casa noua, dar singurii care nu au apucat sa o vada au fost Sergiu si Adriana, care au parasit competitia in urma primelor eliminari directe.

Bebe, Andrei, Petru si Maria si-au exprimat dorinta de a pleca din competitie si si-au cerut eliminarea.

Mihaela si Mihai s-au logodit sambata, in Finala.

Tot sambata Laurentiu si-a facut aparitia in casa Mireasa pentru fiul meu. Noul concurent a recunoscut ca o cunoaste pe Mihaela, dar si Florin, fostul concurent, si pe Alexandra. Actualul concurent a marturisit ca a venit in competitie la indemnul lui Florin. Laurentiu spera ca fie sustinut de cei care l-au sustinut pe Florin.

In timp ce Laurentiu s-a bucurat de zambetele Andreei, Radu a fiert la foc mic!

Desi a venit initial cu gandul de a o cunoaste mai bine pe Andreea, Laurentiu a spus ca nu-si doreste sa ia o decizie pripita si isi doreste sa mai astepte putin pana la formarea unui cuplu. Laurentiu: “Vreau sa le cunosc in ansamblu pe toate fetele!”

Ana-Maria nu l-a menajat deloc pe Laurentiu, insa nici noul concurent nu s-a lasat mai prejos! Ana-Maria despre Laurentiu: “Ai o fata antipatica, esti figurant!”

Andrei a spus ca regreta propunerea indecenta facuta Iuliei. Conform dezvaluirilor Iuliei, Andrei i-a propus acesteia sa intretina relatii sexuale, dar ea l-a refuzat.

Adelina, sora lui Andrei, a intrat in legatura telefonica pentru a-i transmite fratelui ei sa nu plece din competitie.

Nominalizarile s-au lasat cu suparare pentru cei atinsi de alegerile concurentilor.

Sambata, Iulia si Petru au nominalizat-o pe Ana-Maria. S-au aliat Iulia si Petru impotriva Anei-Maria?

Ana-Maria este de parere ca Iulia a votat-o pentru ca este invidioasa pe ea. Spre deosebire de fosta ei prietena, Ana-Maria si-a motivat nominalizarile prin faptul ca concurentii isi doreau sa plece (Adriana si Sergiu).

La baieti, Petru l-a nominalizat pe Andrei.

Petru si-a exprimat nemultumirile cu privire de ceea ce se intampla in competitie. Petru este de parere ca cei mai neseriosi concurenti sunt Ana-Maria si Andrei.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 5 decembrie 2016, ora 11.15 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Ce parere aveti de cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free