Petru a spus lucrurilor pe nume


petru-si-a-spus-nemultumirile

Afla parerea concurentului despre mersul competitiei.

Rezumat MPFM6 din 05.12.2016, ora 14:

Paula Chirila, moderatoarea reality-show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu”, i-a intampinat pe concurenti cu nuiaua lui Mos Nicolae.

In weekend, Andreea a stat mai mult in compania lui Laurentiu.

Laurentiu a fost invins de Radu la skanderberg.

Ana-Maria nu l-a menajat deloc pe Laurentiu, insa nici noul concurent nu s-a lasat mai prejos.

Bebe a fost suparat pentru ca si-a exprimat dorinta de a parasi competitia, dar ruga lui nu a fost luata in considerare. Concurentul si-a exprimat nemultumirile cu privire la conditiile neprielnice in care au stat la locuinta provizorie.

Bebe: “Am mancat mancare cu viermi. Multi au mancat doar de foame. Pe mine aceste lucruri m-au afectat si nu imi mai vad rostul aici! Nu mai suport, nu mai vreau si asta e!”

In pauza dintre emisiuni, Bebe si Maria au refuzat sa plece din platou.

Doamna Floarea, mama lui Bebe, a intrat prin telefon pentru a vorbi cu fiul ei. Mama lui Bebe, despre decizia lui de pleca din competitie: “Asta este decizia ta, daca nu vrei sa mai stai! Noi nu ne opunem! Eu l-as sfatui sa mai stea pana in februarie, poate vine o fata si pentru el!”

Danut a incercat sa ii incurajeze pe Bebe si pe Maria, oferindu-le cateva sfaturi: „Pot sa ii sfatuiesc pe toti sa fie puternici, sa aiba incredere in ei sa poata sa duca la bun sfarsit competitia!”

Petru, despre dorinta Mariei de a pleca din competitie: “Maria nu-si poate gasi locul aici, o inteleg!”

Petru a spus lucrurilor pe nume. Concurentul nu crede in veridicitatea clasamentului citit in emisiune. Petru a spus ca desi telespectatorii au spus ca urasc reintoarcerile, totusi cei reintorsi sunt pe primele locuri. De asemenea, Petru a spus ca la fiecare iesire, Andrada si Valentin nu s-au intalnit cu niciun sustinator, in schimb Edith si Ali au fost inconjurati de oameni care ii plac.

Petru: “Cum pot Valentin si Andrada sa fie in continuare mirii saptamanii? La toate iesirile ei nu au avut niciun sustinator! Eu cred ca nu conteaza cine voteaza, ci cine numara voturile. Nu mai gasesc motivatie, oarecum lucrurile sunt prescrise! Nu o vad pe Andrada sa fi intrat aici fara ceva anume. Unul ca Valentin nu este de dat afara, dat fiind faptul ca sambetele ii apartin lui si Carlei!”

Doamna Dana Ivan, despre parerea lui Petru: “Ceea ce a spus Petru poate fi adevarat intr-o oarecare masura!”

Desi Petru a fost suparat pentru ca nu se iau in considerare povestile de iubire in emisiune, Paula Chirila a raspuns ca este o emisiune comerciala si in emisiune se dau doar materialele “importante”.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 5 decembrie 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Ce parere aveti de cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free