Valentin a dat cartile pe fata


valentin-mpfm6-a-dat-cartile-pe-fata

Afla ce-l mai tine pe concurent in competitie.

Rezumat MPFM6 din 26.11.2016, ora 14:

Astazi a fost ultima zi de emisiune in casa veche. Dorian Popa si-a facut aparitia intr-un mod spectaculos. Urcat pe un buldozer si cu un baros in mana, Dorian Popa a spus: ”Vom face ravagii, la propriu, peste tot!”

Valentin si Ali nu au ingropat inca securea razboiului. Acuzele dintre cei doi au luat o noua turnura. Valentin: ”In copilaria lui, Ali lua banii colindatorilor!”

Valentin a semnat ca fiica lui sa poata pleca din Romania impreuna cu mama ei, Carla. In urma intrevederii cu mama fiicei sale, Valentin a dat cartile pe fata. Concurentul a recunoscut ca singurul lucru pentru care mai sta in competitie este Marele Premiu.

Tabara fetelor si a baietilor s-au intrecut intr-o noua confruntare, in cursa spre rasfat. De aceasta data, baietii au iesit invingatori.

S-a citit clasamentul voturilor acumulate in aceasta saptamana. Andrada a fost desemnata “Mireasa Saptamanii”, iar iubitul ei, Valentin, ”Mirele Saptamanii”.

Aici gasiti reluarea emisiunii – prima parte din Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 26 noiembrie 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a.

Ce parere aveti de cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free