O concurenta a fost eliminata


adriana-mpfm6-a-eliminat-o-concurenta

Afla detalii.

Rezumat MPFM6 din 26.11.2016, ora 17:

Valentin i-a aranjat Carlei lavaliera cu proprille sale maini! Valentin i-a bagat mana sub tricou fostei sale iubite! Andrada: ”Ma deranjeaza!” Este Andrada geloasa pe locul pe care fiica lui Valentin il are in inima lui?

Fosta iubita a lui Valentin a intervenit telefonic. Carla, despre episodul in care Valentin i-a bagat mana sub tricou: ”Pe televizor nu se pot vedea anumite lucruri!”

Fetele au avut parte de o noua proba in jocul imunitatii. Adriana a castigat imunitatea, iar ea a decis sa o elimine pe Madalina din cursa spre rasfat.

In urma voturilor juriului mamelor, Andreea a fost aleasa mireasa lunii!

Dupa terminarea emisiunii, vechea casa ”Mireasa pentru fiul meu” a fost distrusa de concurenti, la propriu.

Incepand de luni, emisiunea Mireasa pentru fiul meu se va tine intr-o casa noua, iar ora de difuzare se va schimba din 11.15 in 11.00.

Aici gasiti reluarea emisiunii – partea a doua a Finalei Saptamanale Mireasa pentru fiul meu din 26 noiembrie 2016, ora 17 – partea I, partea a II-a, partea a III-a.

Ce parere aveti de cele intamplate in emisiune?

Un comentariu la “O concurenta a fost eliminata”

  1. 1
    mirela Says:

    pai ce s a intimplat ceva ce nu am vazut de n ori ,pe paulica bilbiindu se ,holbindusi ochii ,rizind tearal , viata lui valentin cu care ne ati plictisit nimic deosebit ati terminat munca mirelei vaida si frumusetea acestei emisiuni

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free