Mama lui Carmen, acuzatii grave la adresa Madalinei


interventia-mamei-lui-carmen-mpfm6

Afla ce a avut de spus mama Madalinei despre acuzatiile aduse fiicei sale de catre mama lui Carmen.

Rezumat MPFM6 din 28.10.2016, ora 11.15:

Fetele s-au pregatit cum se cuvine pentru invazia casei baietilor! Ana-Maria si-a dat in petic in casa baietilor!

Calificat recent drept un baiat nu tocmai barbat, Sergiu a incasat o noua “lovitura”: a primit un cap in figura de la Maria. Ciocnirea dintre Sergiu si Maria i-a facut pe baieti sa-si revizuiasca atitudinea fata de colegul lor. Sergiu: “Chiar daca intra o fata pentru mine eu nu mai doresc sa raman!”

Interventia telefonica a mamei lui Carmen i-a pus pe concurenti pe jar.

Mama Madalinei: “De ce nu spune mama lui Carmen ce stie despre fiica mea? Sa sune si sa spuna ce stie! Sunt persoane aici in sat care lucreaza unde spune mama lui Carmen, dar nu pot da nume! Daca nu intra in direct si nu spune despre cine este vorba, inseamna ca a spus de la dansa acele vorbe!”

Carmen: “Daca fetele nu discutau despre mine, mama nu le-ar mai fi criticat! Nu sunt apropiata de nicio fata, dar vorbesc cu toata lumea! M-am indepartat de Daniel, este mai bine asa! Simt ca se apropia de mine din mila, dar nu am nevoie de compatimirea nimanui! Nu am ce sa discut cu tata, n-am tinut atatia ani legatura cu el!”

Doamna Daniela: “De mai bine de o saptamana Carmen se supara la cel mai mic cuvant!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 28 octombrie 2016, ora 11.15 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free