Ana Maria Mocanu a sarit in ajutorul lui Edith


ana-maria-mocanu-in-ajutorul-lui-edith-mpfm6

Afla ce a avut de spus fosta asistenta de la un Show Pacatos despre prietena ei, Edith.

Rezumat MPFM6 din 27.10.2016, ora 14:

Andreea si Radu au fost surprinsi de schimbarea clasamentului in ceea ce priveste Mirii saptamanii! Valentin a contestat rezultatul voturilor telespectatorilor dupa ce Radu l-a detronat.

Fuga celor patru a ridicat o multime de semne de intrebare in randul concurentilor! S-a declansat razboi intre cuplul Edith – Ali si cei patru concurenti fugari! Ali despre fuga celor patru: “De ce ma bucur, de ce sa plang pentru ce s-a intamplat?” Edith si Ali au fost pusi la zid de cei 4 concurenti fugari.

Adelina si Ali si-au aruncat cuvinte grele. Adelina: “Acum se vede cine a venit pentru bani!”

Ali catre Adelina: “Esti genul de femeie pe care nimeni nu o vrea!”

Emotii puternice au fost resimtite atunci cand concurentii ratacitori s-au reintors in competitie. Cei 4 concurenti fugari au dat cartile pe fata!

Odata ce a revenit in competitie, Iulia a dat cartile pe fata! Iulia sustine ca Lorena si Daniel au tradat cauza pentru care ea, Adelina, Ana-Maria si Andrei au sarit gardul!

Andrei, despre concurenti inainte de revenire: “Abia astept sa ma cert cu ei!”

Ali catre cei 4 fugari: “Incercati sa dati vina pe altii pentru faptele voastre!”

Ana-Maria si Ali si-au aruncat vorbe grele. Ali catre Ana-Maria: “Ocupi de pomana un loc pe care alta fata si-l doreste cu ardoare!”

Ana Maria Mocanu a sarit in ajutorul lui Edith! Ana Maria Mocanu, fosta asistenta pacatoasa, a intrat in direct la “Mireasa pentru fiul meu” sa o sustina pe prietena ei, Edith!

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 27 octombrie 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

2 comentarii la “Ana Maria Mocanu a sarit in ajutorul lui Edith”

  1. 2
    wow character slots Says:

    sun …

  2. 1
    3prefect Says:

    3pessimistic…

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free