Reactia tatalui Georgianei dupa dezvaluirile intime facute de fiica sa


georgiana-mpfm6-reactii

Dupa ce mama ei a criticat-o foarte dur, afla ce a avut de spus tatal concurentei despre cele dezvaluite de aceasta.

Rezumat MPFM6 din 25.10.2016, ora 14:

Andrei a trecut pragul competitiei in cautarea iubirii, dar o decizie necugetata i-a anulat efortul, caci el a sarit gardul dupa Ana Maria si Adelina. A recurs Iulia la un gest necugetat pentru a nu-i lasa pe Andrei si Ana Maria singuri?

Georgiana: “Iulia a facut o greseala cand a sarit gardul pentru a-l urma pe Andrei!” Georgiana este de parere ca Iulia va regreta gestul facut.

De curand, Georgiana a dezvaluit secretul primei sale experiente sexuale! Tatal Georgianei a intrat in legatura directa. Acesta a comentat asupra declaratiilor facute de fiica despre relatia ei sentimentala.

Chiar daca mama ei a criticat-o foarte dur, tatal Georgianei a fost foarte intelegator si calm cu fiica lui.

Georgiana a fost profund ranita de cuvintele mamei sale. Mama Georgianei si-a criticat dur fiica pentru dezvaluirile facute despre trecutul ei.

Georgiana: “Imi pare rau ca mi-am dezamagit mama!” Mama concurentei a intrat in legatura telefonica directa pentru a-si incuraja fiica si a-i spune ca regreta ca s-a purtat mai dur cu ea.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 25 octombrie 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free