4 concurenti au sarit gardul. Vor fi primiti inapoi?


ana-maria-adelina-andrei-iulia-mpfm6

In urma unui plan bine ticluit, 4 concurenti din casa Mireasa pentru fiul meu au sarit aseara gardul fara nicio remuscare. Prima care a sarit a fost Ana Maria, urmata de Adelina, Andrei si Iulia. La doar un pas de a-i urma a fost si Daniel impreuna cu mama lui, doamna Daniela, dar si Lorena.

Adelina se plangea de ceva timp ca nu mai suporta sa stea inchisa si a incercat in mai multe randuri vorbeasca in camera de confesiuni pentru a semnala problema. Deoarece nu i s-a dat niciun raspuns, Adelina a recurs la fapte, sarind gardul impreuna cu fratele ei si celelalte doua concurente.

Cei 4 concurenti risca acum plata sumei de 30.000 euro, stipulata in contractul semnat la intrarea in competitie. Astazi, Comisia de Decizie va lua atitudine in cazul lor.

Se stie foarte bine ca acum 2 sezoane, concurentii care au sarit gardul au mai primit o sansa de a reintra in competitie cu conditia renuntarii la o suma de bani din Marele Premiu. Oare de aceasta data se va intampla la fel?

By Raluca

3 comentarii la “4 concurenti au sarit gardul. Vor fi primiti inapoi?”

  1. 3
    boby Says:

    De raman cei patru în casă,atunci nu sunteți corecți.au sărit gardul afară cu ei ,sunt alții care vor să intre.

  2. 2
    Mati ionela Says:

    Nu ii mai VREM in casa, asteptam prospaturi

  3. 1
    Bunicu Says:

    Circ si panarama marca staf si paula e ceva ingrozitor comportamentul Paulei,va ramine intro zi singura in platou,cu toate momelile pe care le promite si ea le stie pe toate este atotstiutoare.Unde a avut pila de ajuns aici?la ceva ce nu se pricepe.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free