Pregatirile inainte de nunta din Marea Finala MPFM5


pregatiri-nunta-mpfm5

Rezumat si reluare MPFM5 din 27.08.2016, ora 17:

Pregatirea mirilor a fost prezentata de Ana, fosta concurenta MPFM4 si Dorian Popa. Invitati in prima parte de pregatiri au fost fosti concurenti MPFM5: Liliana, Loredana, Alexandra, Denisa, Florentina, doamna Virginica, doamna Luiza, Tudor, Catalin, Ionut si Aurel.

Liliana si Loredana au sarit in ajutorul viitoarelor mirese. Loredana a marturisit ca este insarcinata cu Ionut, iar Liliana nu si-a gasit inca jumatatea.

Frumoasa ca intotdeauna, Alexandra MPFM5 a tinut sa lamureasca daca mai formeaza sau nu un cuplu cu Florin. Spre bucuria fanilor, cei doi fosti concurenti au o relatie frumoasa, insa Alexandra a facut o declaratie uimitoare cu privire la fidelitatea iubitului ei, aflat in Grecia: “Eu nu cred ca exista barbati fideli!”.

Denisa a povestit ce a facut la iesirea din competitie, iar cea mai neasteptata declaratie a fost din planul personal: Denisa si-a gasit jumatatea. Florentina este inca singura.

In prima parte, cea a pregatirilor, a fost dat cate un material cu prezentarea de inceput a fiecarui finalist: Lavinia, Mihaela, Constantin, Adriana, Valentin si Eduard.

Baietii au avut parte de momentul barbieritului, fiind ajutati de fostii lor colegi de competitie. Valentin a fost barbierit de catre Catalin.

Eduard a intrat la barbierit tot pe mana lui Catalin, iar Constantin a fost barbierit de catre Tudor.

Painea reprezinta belsugul, abundenta, iar ruperea turtei deasupra capului miresei simbolizeaza revarsarea prosperitatii asupra miresei. Traditia a fost respectata si la “Mireasa pentru fiul meu”: Mamele Luiza si Virginica au rupt turta miresei pentru cele trei fete.

Verighetele au fost si ele prezentate cum se cuvine.

Emotiile au luat sfarsit pentru cuplurile care se casatoresc in Marea Finala! Mirii si-au vazut pentru prima data partenerele in rochie de mireasa.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu 5 din 27 august 2016, ora 17 – partea I, partea a II-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free