Adriana a fost desemnata Mireasa Sezonului 5


adriana-mireasa-sezonului-mpfm5

Rezumat si reluare MPFM5 din 27.08.2016, ora 20:

Mihaela si Constantin se iubesc de mai bine de opt luni de zile! Povestea de dragoste dintre Mihaela si Constantin a fost prezentata intr-un material emotionant. Constantin si-a declarat dragostea in direct pentru Mihaela.

De zece luni de zile, Adriana si Valentin au pasit impreuna pe calea iubirii! Valentin i-a facut Adrianei o declaratie de dragoste in direct.

De 11 luni de zile, Lavinia si Eduard au pasit impreuna pe calea iubirii! Eduard i-a facut o declaratie emotionanta de dragoste miresei lui, Lavinia.

Ozana Barabancea a cantat melodia “Perfect Isn’t Easy” la Finala Mireasa pentru fiul meu – sezonul 5.

Mihaela a intrebat-o pe mama lui Constantin daca doreste sa-i fie mama, iar aceasta a acceptat fara nicio ezitare.

Adriana a pus intrebarea decisiva mamei lui Valentin. Concurenta si-a intrebat viitoarea soacra: “Vreti sa-mi fiti mama?”

Lavinia a intrebat-o pe mama lui Eduard, daca doreste sa-i fie mama.

Jean de la Craiova a cantat in Gala Finala MPFM5.

Pe langa dispute si controverse, competitia a fost din plin presarata cu momente amuzante marca MPFM5!

Psihologul Cristina Zaharia le-a dat sfaturi pretioase mirilor MPFM5.

Valentin s-a aflat in fata unei decizii ce-i putea schimba definitiv viata! In urma unui incident petrecut in ultima zi a competitiei, in care concurentul a fost surprins umbland in geanta Mihaelei, Valentin si Adriana si-au exprimat dorinta de a iesi din casa. In Marea Finala, cei doi au avut ocazia sa abandoneze concursul, dar nu au facut asta. Valentin: “Voi alege sa termin competitia ca un invingator, nu ca un las!”

Adriana: “Ieri am fi luat o decizie la nervi si intr-un procent destul de mare am fi plecat!”

Constantin a fost votat in unanimitate de catre ceilalti concurenti pentru a lua suplimentul de bani din marele premiu, mai exact suma de 158 828 lei. In Marea Finala, concurentul a fost pus in fata unei decizii cruciale. Lui Constantin i s-a propus sa accepte suma de 50.000 lei si casatoria cu Mihaela, indiferent daca va fi ultimul concurent eliminat sau nu. Constantin a refuzat oferta si a preferat sa riste, in speranta castigarii sumei totale din suplimentul la marele premiu.

Soc! Constantin a fost eliminat in ultimele clipe de competitie, acesta fiind ultimul concurent clasat in randul voturilor telespectatorilor.

Au trait momente emotionante, au avut de infruntat obstacole, dar dragostea a invins in cele din urma. Adriana si Valentin s-au casatorit in Marea Finala.

De asemenea, Lavinia si Eduard s-au casatorit in Marea Finala.

Au semnat actele! Cele doua cupluri ramase in competitia “Mireasa pentru fiul meu” s-au casatorit, iar momentul a fost extrem de emotionant. Pe urma acestia au dansat vasul mirilor.

Moment de vis! Mirii au taiat tortul.

Liviu Teodorescu a cantat in Marea Finala MPFM5.

Publicul a votat si a decis deznodamantul acestei Finale de sezon! Nunta anului i-a apartinut cuplului Adriana si Valentin! S-au cunoscut si au invatat ce este iubirea in casa „Mireasa pentru fiul meu”. Sustinatorii lor i-au vazut victoriosi inca de la inceput, iar asteptarilor nu le-au fost inselate. Dupa multe luni in care a ocupat primul loc pe podium, Adriana a fost desemnată “Mireasa Sezonului” al cincilea.

Aici gasiti reluarea Marii Finale Mireasa pentru fiul meu – sezonul 5 din 27 august 2016, ora 20 – partea I, partea a II-a, partea a III-a, partea a IV-a si partea a V-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free