Relatia de prietenie dintre Catalin si cuplul Eduard-Lavinia, pusa in pericol de interventia doamnei Maria?


lavinia-catalin-conflict-mpfm5

Rezumat si reluare MPFM5 din 10.08.2016, ora 14:

Lupta pentru suprematie este din ce in ce mai acerba, cu o luna inaintea Marii Finale. Interventia telefonica a mamei lui Catalin a afectat relatia de prietenie dintre cuplul Lavinia – Eduard si concurentul Catalin. Conflictul dintre cei trei nu este unul singular; Valentin si Adriana ii reproseaza Laviniei atitudinea de superioritate in ceea ce priveste deciziile asupra curateniei generale.

Se confrunta Lavinia cu o alianta secreta a celorlalti concurenti?

O portie de chiftele a dezlantuit o prigoana impotriva Laviniei si a iubitului ei, Eduard. In cadrul unei interventii telefonice, mama lui Catalin a lansat acuzatii dupa acuzatii. Doamna Maria sustine ca nepotul Laviniei a consumat mancarea fiului ei fara sa-i ceara permisiunea!

Lavinia: “Acel copil a calatorit 12 ore cu trenul si nu stiu daca a mancat ceva pana sa intre in casa!”

Doina, mama Laviniei: “Este inadmisibil la ce s-a ajuns de la un e-mail! Doamna Ivan nu stie ce inseamna sa fii mama. Doamna Maria nu ar fi spus ieri acele cuvinte daca nu ar fi fost asmutita!”

Dana Ivan, sustinatoare Catalin: “Cele spuse cu doamna Doina nu au nicio legatura cu mine! Sustin si astazi ceea ce am spus ieri. Telefonul meu de ieri a venit pentru a vorbi exclusiv doar cu Catalin. Eu nu am spus in niciun moment un cuvant despre viitorul sau trecutul Laviniei.”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 10 august 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free