Mihaela l-a pus in garda pe Constantin


mihaela-constantin-despre-casatorie-mpfm5

Rezumat si reluare MPFM5 din 10.08.2016, ora 10:

Adriana a pregatit astazi, reteta zilei pentru colegii de competitie din casa “Mireasa pentru fiul meu”. Concurenta a gatit fursecuri si tortilla – o reteta de omleta spaniola. Pana in acest moment, provocarii au raspuns si Valentin, iubitul Adrianei, si Mihaela, care i-au rasfatat pe concurenti cu preparate delicioase.

Horoscopul zilei de 10 august 2016 a fost prezentat de Catalin.

Competitia “Mireasa pentru fiul meu” intra pe ultima suta de metri. Cu mai putin de o luna inaintea incheierii celui de-al cincilea sezon al show-lui matrimonial, stresul si conflictele isi spun cuvantul. Mihaela a fost surprinsa cu ochii in lacrimi, iar Constantin pare ca nu reuseste sa amelioreze tensiunile acumulate de iubita lui, in cele 11 luni de competitie.

Cele trei cupluri ramase in competitie au facut un nou pas spre casatorie. Cei sase concurenti au facut analizele prenuptiale, insa nesiguranta angajamentului pe viata planeaza deasupra unora dintre ei. Mai in gluma, mai in serios, Mihaela si-a pus in garda partenerul: “Constantin sa se astepte la surprize din partea mea in ceea ce priveste casatoria!”.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 10 august 2016, ora 10 – partea I, partea a II-a, partea a III-a, partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free