Vladut crede ca un cuplu va fi eliminat inainte de Marea Finala


vladut-despre-marea-finala-mpfm5

Rezumat si reluare MPFM5 din 18.07.2016, ora 11.15:

Concurentii s-au luptat sambata seara pentru o iesire in afara casei Mireasa pentru fiul meu. Dupa luptele din platou au urmat rafuielile dintre rivali!

Roata s-a schimbat: invinsii de data trecuta au fost acum victoriosi.

Denisa, principala vinovata pentru infrangerea echipei din care facea parte?

Miscarile de dans ale Cassandrei i-ar fi atras atentia lui Catalin!

In Marea Finala vor ajunge doar 6 concurenti. Vladut este de parere ca singurul cuplu care va fi eliminat inainte de Marea Finala este Nicolae si Emilia. Vladut “Am pus un pariu cu Liliana ca ea o sa ajunga in Marea Finala, dar l-am pierdut!”

Eduard: “Au venit cinci concurenti aici care s-au considerat ca in tabara. La varsta mea nu imi permit sa ma joc, e viitorul meu in joc!”

Adriana: “La un moment dat s-a facut misto de cuplul nostru ca primim buchete de flori din ce in ce mai mici. Pentru mine nu conteaza, putem sa primim biletele si langa o petala. Sunt mai importante acele mesaje pe care le trimit sustinatorii! Cand am auzit ca Liliana pleaca am fost convinsa ca a fost nominalizata si de catre Eduard si Lavinia. Daca nu as fi fost protejata, in locul Lilianei m-as fi aflat eu.”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 18 iulie 2016, ora 11.15 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free