Liliana a parasit competitia MPFM5


liliana-a-parasit-competitia-mpfm5

Rezumat si reluare MPFM5 din 16.07.2016, ora 17:

In ultima perioada Mihaela si Constantin au trecut prin mici tensiuni in cuplu. Mihaela: “Eu ii spuneam ceva intr-un mod placut, iar pe Constantin il deranja si spunea ca nu ii place tonul pe care il am. In loc sa amelioreze situatia, mai rau o agraveaza! Nu vreau ca persoana ce-mi sta alaturi sa fie mai slaba ca mine!”

Mihaela si Constantin au fost vizitati de parintii lor.

Desi Mihaela a dat lupte grele cu Emilia si Lavinia, acum cele trei sunt aliate! Cu Lavinia, Mihaela s-a duelat inca din primele luni de competitie.

S-a aliat Mihaela si Constantin cu vechi dusmani pentru a cuceri tronul competitiei?

Astazi s-a dat startul nominalizarilor directe. Saptamana aceasta au fost doar cate 2 protejati la fiecare categorie. La fete: 1. Adriana, 2. Lavinia, iar la baieti: 1. Valentin, 2. Eduard.

Concurentii au nominalizat cate un concurent, mai putin din cei protejati. Liliana a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu, deoarece a acumulat cele mai multe nominalizari din partea concurentilor, in numar de 5.

Eliminarea Lilianei a cazut ca un traznet pentru Adriana si Vladut, care au suferit cel mai mult la aflarea vestii ca prietena lor va parasi atat de repede competitia matrimoniala.

Aici gasiti reluarea emisiunii – partea a doua a Finalei Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 16 iulie 2016, ora 17 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

4 comentarii la “Liliana a parasit competitia MPFM5”

  1. 4
    Teodora Says:

    Mary,Liliana a plecat ptr.ca a avut cele mai multe nominalizari.Brigada jubileaza!Daca se vor face eliminari dupa acelasi criteriu,adica va pleca cel cu cele mai multe nominalizari din partea concurentilor,fara a se tine seama de locul ocupat in clasament,se vor plati multe polite.Acum,painea si cutitul este in mana brigazii(Mihaela-C-tin,Lavinia-Eduard,Emilia-Nicolae,la care se alatura Catalin si Denisa.Adriana si Valentin il mai au doar pe Vladut,care probabil va fi urmatorul eliminat.Anul trecut,painea si cutitul a fost in mana celor de pe locul I,care aveau posibilitatea sa salveze pe cine doreau.Soarta celor doi , A+V,este acum doar in mainile sustinatorilor.

  2. 3
    Danaila Eduard Says:

    Liliana nu trebuia sa fie eliminata ! Urmeaza: Denisa,Catalin,Vladut,Emilia si Nicolae sa fie eliminati

  3. 2
    Bunicu Says:

    Luțu o aștepta la poartă?

  4. 1
    Mary Says:

    Nu trebuia sa iasa Liliana ,trebuia sa plece Denisa ea era pe ultimul loc in clasament. Stafule sa fiti corecti.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free