Dezvaluiri socante despre Oana


dezvaluri-oana-mpfm5

Afla despre ce e vorba.

Rezumat MPFM5 din 19.02.2016, ora 11.15:

O persoana care pretinde ca ar cunoaste-o pe Cristina, a spus ca aceasta vrea sa plece din competitie pentru ca nu a reusit sa-l uite pe fostul iubit.

Carmen din Lupeni: “Cristina si Liliana au venit in competitie doar pentru a se afirma!”

Dezvaluiri socante din trecutul Oanei au iesit la iveala. Oana a fost acuzata ca isi insela fostul iubit si ca trimitea poze compromitatoare cu ea altor baieti.

Oana: „De cate ori ma suna si ii spuneam ca sunt acasa nu ma credea, trebuia sa ii trimit poze. De fiecare data cand vorbeam cu un baiat spunea ca o sa ii trimita anumite poze cu mine. M-a amenintat de multe ori ca face publice pozele! M-a agresat si in Italia! Cand se intuneca nu mai ieseam afara! Mama si sora mea stiu aceste lucruri! Am fost si la politie si i-am facut plangere pentru vatamare!”

Oana: “Aceste poze le avea doar fostul meu iubit!”

Georgiana, sora Oanei: „Eram sigura ca fostul iubit al surorii mele va face publice aceste poze. Pentru ea viitorul conteaza de acum inainte, nu ceea ce a fost. Nu am luat legatura cu el si nici el cu mine.”

Dezvaluiri picante din trecutul amoros a lui Florin au iesit la iveala. Concurentul i-a povestit lui Ionut despre o relatie din trecut.

Florin nu crede in iubirile infiripate la Mireasa pentru fiul meu.

Marius si-a pus inima la picioarele Natasei.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 19 februarie 2016, ora 11.15 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free