Ce se intampla intre Florin si Loredana


florin-loredana-mpfm5Afla mai multe.

Rezumat MPFM5 din 18.02.2016, ora 14:

Loredana şi Florin petrec din ce in ce mai mult timp impreuna si atractia dintre cei doi se vede cu ochiul liber. Sunt doar prieteni sau este ceva mai mult intre ei?

Discordia a intervenit din nou intre Valentina si Aurel! Concurentul a fost incă o data surprins de camerele de filmat in timp ce o brusca pe partenera lui! Iritat de reprosurile iubitei, Aurel a strans-o din nou pe Valentina puternic de mana!

Emilia a revenit in competitie cu desaga plina de vesti din afara.

Natasa: “Pentru mine, Emilia este un subiect tabu!”

Disputa intre Tudor si ceilalti concurenti. Cosmin l-a acuzat pe Tudor ca s-a indepartat de vechii concurenti si acum cauta doar compania noilor intrati. Cosmin catre Tudor: “Te dai smecher in fata tuturor acum, cand au venit noii concurenti!”

Tudor: “Ma simt dat la o parte! Cosmin si Eduard nu ma considera prieten!”

Lavinia: “Tudor s-a schimbat, a devenit mai agresiv!”

Problema curateniei a continuat sa faca “victime” printre concurenti. Ionut a fost acuzat ca nu-si face curat in dreptul lui.

Marius a incercat sa o cucereasca pe Natasa, dar fara prea multe rezultate pana acum. Cei doi au primit sansa de a se cunoaste mai bine, petrecand cateva momente singuri in casa baietilor.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 18 februarie 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free