Mesajul lui Emanuel din spital


emanuel-mpfm5-spital

Sambata, Emanuel a sarit gardul in direct.

Chiar daca se afla pe un pat de spital si a suferit o interventie chirurgicala, concurentul a intrat, in direct, prin Skype, unde a vorbit despre starea sa de sanatate. Astfel, Emanuel a marturisit ca a suferit o fractura multipla grava si va mai avea nevoie de o operatie. Totusi, el se simte bine, pentru ca ia calmante.

Iata cum arata in prezent piciorul fracturat al lui Emanuel:

picior-rupt-emanuel-mfpm5-spital

Dupa ce a vazut prin ce suferinta trece, Robert, fostul concurent si prietenul lui Emanuel, a mers intr-un suflet la spital pentru a-l vizita pe Emanuel si a-l incuraja sa fie optimist.

Iata un video cu cei doi si mesajul pe care Emanuel a dorit sa-l transmita celor care sunt alaturi de el:

Foarte multe persoane l-au felicitat pe Robert pentru prietenia de care a dat dovada si pentru initiativa lui de a-l vizita pe Emanuel la spital. Iata cateva dintre mesajele de felicitare, primite pe pagina de facebook:

“Bravo Robert ,tu nu esti pritenul lui Manu,in primul rind esti un mareOM,cu suflet mare si in al doilea rind prieten,ma ntreb ce fel de oameni sint cei care se bucura de raul cuiva,ala nu se poate numi om.Bravo ROBERT!”

“Bravo Robi esti un baiat cu un suflet mare si caracter ! Si chear daca nu l.am sustinut pe Emanuel si tu sti ca eu sunt sincera an ce comentez pe buna dreptata nu ma lingusesc , ai doresc multa sanatate lui Manolo , ai dovedit ce inseamna prietenia adevarata !!! ai dovedit ca an casa ai fost exact tu!!! bv va pup, si te apreciez ca pentru varsta ta esti bine fata de alti va pup emoticon kiss”

“Ma bucur din suflet Robert pentru gestul tau de prietenie! Eu nu iti spun bravo, pentru ca ar insemna sa fi avut indoieli ca vei face asta, eu am spus-o si ieri ca sunt sigura ca ii vei fi aproape lui Manu, dar iti admir gestul! Un prieten adevarat este acela care este alaturi de prietenii lui atunci cand au nevoie, ca la bucurie ne intalnim repede! Si de asta ai ai dat tu dovada Robert! Sa ai sarbatori frumoase, alaturi de familia ta, cu multe bucurii si impliniri!”

Rautaciosilor, Robert le-a lasat un mesaj:Emanuel este și va rămâne nu prieten ****este fratele meu …cei care în momentele astea îl criticați cu toată părerea de rău va doresc să pățiți ce a pățit el”

Articol realizat de Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free