Emanuel a sarit gardul in direct


emanuel-a-sarit-gardul-mpfm5

In timpul Finalei Saptamanale in direct, Emanuel a recurs la un gest extrem: a sarit gardul. Imediat dupa ce a sarit, Emanuel a acuzat o durere foarte mare la picior, spunand ca si l-a rupt. Din aceasta cauza, staff-ul emisiunii a chemat ambulanta.

Emanuel a motivat gestul lui prin faptul ca nu a mai suportat conditiile din competitie, dar si faptul ca a fost jignit foarte rau de catre Aurel, care l-a facut “bozgor”.

Valentin i-a acuzat pe Eduard si Cosmin ca nu au sarit in ajutorul lui Emanuel cand au vazut ca acesta paraseste casa Mireasa pentru fiul meu in direct, desi sustineau mereu ca ii sunt prieteni apropiati. Valentin: “Desi prietenii sai l-au vazut pe Emanuel ca iese afara, niciunul nu a mers spre el!”

Emilia a fost foarte afectata de gestul lui Emanuel, cu care se intelegea foarte bine in ultima perioada.

Cu toate acestea, unii concurenti sunt de parere ca Emanuel a sarit gardul dupa ce a vazut ca nu se mai afla printre concurentii protejati.

Valentina: “Emanuel a sarit gardul, deoarece nu a mai fost protejat!”

In urma gestului necugetat, Emanuel a fost avertizat ca va suporta rigorile contractului semnat la intrarea in competitie.

Ce parere aveti de faptul ca Emanuel a sarit gardul? Credeti ca va fi descalificat sau va fi iertat si va reintra in competitie?

Articol realizat de Raluca

5 comentarii la “Emanuel a sarit gardul in direct”

  1. 5
    Mary Says:

    Cum sa mai suporte sa stea in casa cu asemenea analfabeti cum este Aurel si Valentina care si-au batut joc de el.
    Niciodata un ardelean de etnie maghiara nu suporta sa i se spune “bozgor” ,este cel mai injositor cuvant pentru maghiari.

  2. 4
    INA Says:

    Bine a facut Emanuel ca a plecat ,nu stiu de ce a venit in aceasta emisiune cind stia din start ca este un neadaptabil!Pacat ca a ales aceasta modalitate de a parasi emisiunea si desigur regret ca s-a accidentat!Nici macar nu sper ca a invatat ceva din aceasta experienta!

  3. 3
    elena Says:

    Afara cu el de ce permiteti sa enerveze o casa intreaga ?si Emilia de ce plangea ?afara cu el , poate nu l mai vedem nici noi .

  4. 2
    BUNICU Says:

    Sigur se vor ruga de individ sa ramînă în casa ca sa aiba un nesimtit acolo printre ceilalti care nu sunt mai breji.

  5. 1
    BUNICU Says:

    Iarasi CIRC facut de staf,dar individual nu a vrut sa le mai faca jocul.Tot ce sa intîmplat este vina stafului si a lui Vaida acest individ trebuia dat afara de mult.Un neica nimeni sa sfideze o casa de concurenti fara ca staful sa ia masuri.O mizerie, ei cred ca prin asta fac reting?niste idioti care o fac pentru bani.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free