Liliana, in lacrimi dupa fostul iubit


liliana-mpfm5-plange-dupa-fostul-iubitSe va intoarce Liliana la Lutu, cel pe care l-a acuzat ca ar fi lovit-o si terorizat-o in timpul relatiei cu el?

Scurt rezumat al emisiunii:

La sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce a aflat ca nu se mai numara printre protejati, Emanuel a sarit gardul. Din pacate, insa, acesta si-a ranit piciorul, iar acum se afla in spital, avand o fractura multipla.

Chiar daca se afla pe un pat de spital si a suferit o interventie chirurgicala, concurentul a intrat, in direct, prin Skype, unde a vorbit despre starea sa de sanatate. Astfel, Emanuel a marturisit ca a suferit o fractura multipla grava si va mai avea nevoie de o operatie. Totusi, el se simte bine, pentru ca ia calmante.

A mai ramas putin timp pana la Craciun, iar fetele din competitie incep sa resimta mai tare dorul de cei dragi. Liliana si Lavinia au izbucnit in lacrimi astazi, dupa ce si-au auzit mamele pentru prima data de la intrarea in casa.

Liliana a plans in seara de Sf. Nicolae de dorul lui Lutu, fostul ei iubit. In emisiunea de astazi, Lutu a intervenit telefonic pentru a stat de vorba cu concurenta. Baiatul este dispus sa se impace cu Liliana, daca ea isi doreste acest lucru.

Iata interventia telefonica a lui Lutu:

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 7 decembrie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free