Vor forma Tudor si Florentina un cuplu in casa Mireasa pentru fiul meu?


florentina-tudor-mpfm5-cuplu

Scurt rezumat al emisiunii:

Tudor doreste sa o cucereasca pe Florentina. Tudor a incercat sa o convinga pe Florentina ca intentiile lui sunt bune, dar concurenta nu este foarte convinsa de sinceritatea lui.

Cu toate ca au spus ca vor sa plece acasa, doamna Luiza si Tudor au spus ca vor ramane in competitie, dar Florentina va accepta sa formeze un cuplu cu Tudor.

Mihaela, Loredana si Adriana nu cred in sinceritatea lui Tudor si il cred foarte instabil in privinta fetelor. Ele sunt de parere ca dat sperante foarte multor fete.

Florentina nu are incredere in Tudor.

Prietenia dintre doamna Luiza si Adriana s-a transformat intr-o cumplita rivalitate.

Doamna Luiza a spus ca Adriana a fost convinsa sa intre in competitie de Laura, fosta sustinatoare a cuplului Elly-Cristian. Mai mult decat atat, Adriana ocupa in prezent patul lui Elly si l-a cunoscut dinainte de competitie pe Valentin, cel cu care a si fost “impinsa” de Laura sa formeze un cuplu.

Lavinia: “Adriana mi-a trimis o poza cu Valentin inainte de a intra in competitie”

Evenimentele de la petrecerea de sambata au lasat urme adanci in randul concurentilor.

Emanuel le-a jignit foarte rau pe majoritatea fetelor din competitie, sambata la petrecerea din Casa fetelor. Motivul invocat de el a fost in primul rand faptul ca se afla in stare de ebrietate, iar in al doilea rand refuzul Mihaelei de a forma un cuplu cu el.

Emanuel: “Mihaela s-a jucat cu mine!”

Emanuel: “Natasa, Ana-Maria si Cristina lasa de dorit!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 14 octombrie 2015, ora 11.15 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free