Adevarul despre apropierea Adrianei de Valentin


adevarul-despre-apropierea-adrianei-de-valentin-mpfm5

Scurt rezumat al emisiunii:

Tensiunea a atins cote maxime in emisiunea de azi dupa-amiaza, cand Eduard s-a aratat dezamagit de faptul că Lavinia a fost acuzata de mai multe gesturi si comportament obscen. Fara sa stea prea mult pe ganduri, acesta s-a ridicat si a plecat afara.

Comportamentul indecent al Laviniei l-a adus in pragul disperarii pe Eduard, care a izbucnit in lacrimi, in direct. Suparat ca iubita lui nu a respectat ceea ce i-a cerut si anume sa aiba doar grija de cuplul lor si sa nu intre in conflict cu cei din casa, concurentul a inceput sa planga.

La scurt timp dupa ce o sustinatoare a Adrianei i-a recomandat acesteia sa se apropie de Valentin, in casa s-au produs schimbari. Cei doi concurenti au inceput sa petreaca mai mult timp impreuna, iar acest lucru a fost dur criticat de Tudor.

Dupa ce i-a spus Adrianei sa formeze un cuplu cu Valentin, presupusa prietena a Loredanei a fost criticata intens de concurenti, care au spus ca aceasta isi urmareste propriile interese. Mai mult decat atat, unele voci din competitie spun ca apropierea dintre Adriana si Valentin nu ar fi una reala, ci “comandata”, de Laura – o fosta sustinatoare a cuplului Elly-Cristian.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 13 octombrie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free