Desi Crina l-a iertat, Cosmin sustine ca nu formeaza un cuplu cu ea


cosmin-mpfm5-nu-s-a-intors-la-crina

Scurt rezumat al emisiunii:

La scurt timp dupa ce Cassandra a parasit competitia, Cosmin s-a apropiat de Crina si a incercat sa-si explice gestul. Astfel, acesta i-a spus concurentei ca nu ar fi “lasat friptura de acasa pentru a manca un hamburger in oras.”

A sarutat-o pe Cassandra, dar acum o vrea pe Crina. Explicatia lui Cosmin: “A fost doar un joc! Nu as fi avut o relatie cu Cassandra!”

In timp ce Cosmin trecea printr-o “criza existentiala”, Ana Maria petrecea mult timp in compania celor doua fete implicate in trio si anume, Crina si Cassandra. Astfel, aceasta le-a oferit sfaturi ambelor fete, iar acum a fost acuzata de ipocrizie.

Ana-Maria a fost acuzata ca ar fi o prietena falsa! Afla aici ce “rol” a jucat ea in trio-ul Cassandra-Cosmin-Crina.

Nu a format inca un cuplu, dar este cu “ochii in patru”. Emanuel stie foarte bine ce vrea, astfel ca analizeaza atent comportamentul fetelor, dar cu toate acestea  concurentul nu-si doreste sa fie un catelus, fapt pentru care cantareste bine orice decizie pe care o ia.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 7 octombrie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Un comentariu la “Desi Crina l-a iertat, Cosmin sustine ca nu formeaza un cuplu cu ea”

  1. 1
    Maria65 Says:

    Crina este o fata credula dupa cum o vad eu .Oare nu a mai vazut in viata ei baieti ? Nu stiu ce a vazut ea la acest baiat ? nu vede ca el vrea sa scape de ea ?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free