Cassandra a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu


cassandra-a-parasit-competitia-mpfm5

Scurt rezumat al emisiunii:

S-au apropiat mult de cand Robert a fost eliminat din competitie, insa Cosmin a sustinut cu vehementa ca nu este interesat de Cassandra. De cealalta parte insa, concurenta a spus ca acesta o place, insa nu avea incredere in ea si i-a oferit un ultimatum pentru a-i spune daca vrea sau nu sa formeze un cuplu.

Si-a dorit sa se apropie mai mult de Cosmin, insa raceala cu care a fost tratata a distrus-o pe Crina. Dezamagita si extrem de trista, concurenta le-a marturisit fetelor, printre lacrimi, ca nu va mai forma un cuplu cu Cosmin.

Tensiunea a atins cote maxime in casa Mireasa pentru fiul meu, caci Crina a fost socata sa afle despre gestul iubitului ei, Cosmin, care a sarutat-o pe Cassandra. Desi el a spus ca a fost o ratacire de moment si o vrea in continuare pe Crina, altii au spus ca a fost de fapt victima Cassandrei.

Baietii au criticat intens atitudinea Cassandrei, care a trecut de la Robert la Cosmin, dar mama concurentei a intervenit in direct. Dezamagita de reactiile concurentilor la adresa Cassandrei, aceasta i-a reprosat lui Eduard ca a vorbit urat despre fiica ei.

De asemenea, si tatal lui Cosmin a dorit sa intervina pentru a-si arata nemultumirea fata de comportamentul afisat de fiul lui. Tatal lui Cosmin a contestat vehement apropierea de Cassandra si si-a sfatuit fiul sa se intoarca la Crina.

Dupa ce a starnit numeroase discutii in casa Mireasa pentru fiul meu, Cassandra a decis sa plece acasa, iar astazi i s-a oferit aceasta sansa. Cassandra a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu cu asumarea rigorilor contractuale.  Cassandra a plecat cu gandul de a-l recuceri pe Robert.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 6 octombrie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free