Lavinia MPFM5, vinovata de plecarea lui Robert?


lavinia-mpfm5-vinovata-de-plecarea-lui-robert

Scurt rezumat al emisiunii:

Scandal monstru la “Mireasa pentru fiul meu”! Dupa ce Robert a sarit gardul, Cassandra si Lavinia s-au certat la cutite! Iubita lui Robert a acuzat-o pe concurenta ca l-ar fi influentat pe baiat sa isi paraseasca partenera si competitia. Cassandra este de parere ca Lavinia l-a determinat pe Robert sa sara gardul. De asemenea, Ana-Maria crede ca Robert l-a impins pe Alin sa sara si el gardul.

Alin si Robert s-au hotarat sa recurga la un gest necugetat pentru a pleca acasa. Cei doi concurenti au sarit gardul impreuna.

Alin si Robert au fost impinsi in bratele disperarii de suferintele iubirii. Aveau o relatie, iar Robert sustinea sus si tare ca ar face orice pentru Cassandra. Socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ si dupa mai multe certuri, concurentul a luat o decizie surprinzatoare. A sarit gardul impreuna cu Alin!

Cu inima franta, Robert a recurs la un gest necugetat: a sarit gardul. Materialismul Cassandrei l-a ranit profund pe concurent!

Dupa despartirea de Cassandra, Robert si-a exprimat dorinta de a o cunoaste mai bine pe Florentina.

Mamele celor doi concurenti, Cassandra, respectiv Robert au intrat in direct pentru a-si spune parerea despre cele intamplate.

Desi la scurt timp dupa ce au sarit gardul au regretat momentul si au dorit sa reintre in competitie, Robert si Alin au fost descalificati, pierzandu-si automat calitatea de concurenti.

Spre final de emisiune s-au deschis plicurile cu clasamentul general. Fetele clasate pe primele 3 locuri sunt: locul I – Liliana, locul al II-lea – Adriana si locul al III-lea  – Valentina.

Baietii clasati pe primele 3 locuri sunt: locul I – Valentin, locul al II-lea – Aurel si locul al III-lea – Emanuel.

Aici gasiti reluarea emisiunii – partea a doua din Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 3 octombrie 2015, ora 17 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Un comentariu la “Lavinia MPFM5, vinovata de plecarea lui Robert?”

  1. 1
    Mary Says:

    de ce sa fie vinovata Lavinia ,doar nu ea l-a impins peste gard,a sarit gardul din cauza Casandrei ca a facut glume pe seama lui ca o are mica,mica de tot cum ea nu a vazut in viata vietii ei.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free