Robert si Alin au sarit gardul! Motivele lor, de-a dreptul inexplicabile?


robert-si-alin-mpfm5-au-sarit-gardul

La nicio luna de la inceperea acestui sezon, doi concurenti si-au facut curaj si au sarit gardul competitiei Mireasa pentru fiul meu azi-noapte. Daca unul dintre ei ameninta de mai mult timp ca va recurge la acest gest, cel de-al doilea concurent nu dadea nimic de banuit ca ar putea recurge la gestul extrem.

Robert si Alin au devenit mai apropiati dupa ce au format cupluri cu cele doua fete, Cassandra si Ana-Maria, la randul lor prietene foarte apropiate.

Robert s-a remarcat in competitie ca fiind un tip vulcanic, care se aprindea repede in discutiile in contradictoriu. El a fost primul concurent care s-a indragostit inca din prima Gala a sezonului, cand Cassandra i-a oferit acestuia primul sarut. De atunci si pana in prezent, Robert i-a acceptat concurentei trecutul amoros, dar si un eventual copil cu alt barbat in cazul in care se confirma sarcina acesteia.

Totul parea bine si frumos, pana joi cand Robert a vazut un material in care Cassandra le marturisea fetelor ca nu este destul de dotat, dar si faptul ca acesta nu i-ar putea oferi confortul cu care ea a fost obisnuita. Chiar daca la ziua lui Emanuel parea ca totul a fost sters cu buretele si cei doi se intelegeau foarte bine, vineri seara Robert si Cassandra au pus punct definitiv relatiei lor, un motiv destul de intemeiat pentru ca el sa spuna cat mai repede adio acestei competitii.

Inainte de a sari gardul, Robert a rugat stafful sa-l lase sa plece pe poarta, in mod civilizat, dar cum nu a primit niciun raspuns, a recurs la gestul necugetat.

Daca la Robert despartirea de Cassandra a fost motivul principal pentru care a sarit gardul, la Alin ramane inca un mare semn de intrebare. Cert este ca cei doi concurenti si-au facut curaj impreuna pentru a recurge la gestul extrem.

Din pacate, nici situatia lui Alin cu Ana-Maria nu era foarte roz, dupa ce Alin a aflat ca iubita lui inca se gandeste la fostul.

Probabil tensiunea competitiei, dar si faptul ca nu au reusit sa-si gaseasca implinirea sufleteasca, e posibil sa-i fi  impins pe Robert si Alin sa sara gardul si sa spuna adio acestei competitii atat de devreme.

Daca lucrurile se confirma in emisiune, Robert si Alin ar fi urmatorii eliminati din competitie dupa Octavian, Marius si Ella.

Articol realizat de Raluca

4 comentarii la “Robert si Alin au sarit gardul! Motivele lor, de-a dreptul inexplicabile?”

  1. 4
    Admin Says:

    Marius si Ella nu au fost descalificati, doar au parasit competitia

  2. 3
    rodica Says:

    ma bucur din toata inima ca au sarit gardul ,sa nu maiu iui aduceti inapoi,sunt niste caractere infecte ,mai ales robert,va spun sincer ca nu ma mai pot uita la aceasta emisiune in care ati afus,golani,huligani,prostituate ,etc,etc,ce frumoasa a fost candva aceasta emisiune si ce ati adus anul acesta este sub toata critica,eram o fana inraita a emisiunilor npm si mpfm ,dar odata cu sfarsitul competitiei de anul trecut am pus punct,,nu va mai vedea mpfm-ul o poveste de dragoste asa frumoasa ca si alui cristian si elley si nici atata audienta cum au facut acesti copii

  3. 2
    giliola Says:

    NICI O PROBLEMĂ,ROBERT UN GOLAN CU UN VOCABULAR EXECRABIL,FĂRĂ PIC DE EDUCAŢIE,TRĂGEA EMISIUNEA F. JOS ÎN CE PRIVESTE DECENŢA,IAR ALIN PARE CĂ ARE UN RETARD ,AŞA ÎL VEDEM NOI POATE NE ÎNŞELĂM AR FI BINE SĂ AUZIM MAI MULTE PĂRERI.POATE E BINE SĂ SE MAI CEARNĂ CONCURENTII CĂ SUNT UNII SUB ORICE CRITICĂ.

  4. 1
    SIMONA Says:

    Dar Marius si Ella de ce au fost descalificati?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free