Oana, interesata de Tudor


oana-mpfm5-interesata-de-tudor

Scurt rezumat al emisiunii:

Adriana si-a sarbatorit ziua de nastere cu mare fast, iar la petrecere aceasta a vorbit mai mult cu Nicolae. In urma discutiei avute, concurenta a aflat ca acesta si-a dorit cu ardoare sa fie celebru si si-a incercat norocul la X Factor.

Dupa refuzul Adrianei, Tudor s-ar reorientat. Doamna Luiza a dezvaluit ca Oana ar fi interesata de fiul ei. Dupa aceasta dezvaluire, Oana a recunoscut ca este interesata de Tudor si, mai mult decat atat, cei doi s-au apropiat si au incercat sa se cunoasca mai bine.

Dupa ce a criticat aspectul fizic al unor concurente, Emanuel a facut alte afirmatii incendiare. De aceasta data, el a spus ca Mihaela nu a venit in competitie pentru a-si gasi sufletul pereche, ci pentru a-si face reclama.

Liliana si Ciprian s-au apropiat mai mult ca niciodata, iar atingerile tandre dintre cei doi au fost intens discutate de Robert si Cosmin. Cei doi s-au aratat absolut socati de faptul ca Ciprian a reusit sa se bage in seama cu Liliana.

Alegerea a doi baieti care sa vina in casa fetelor si a mamelor a starnit ample discutii intre fete, iar cea blamata a fost Lavinia, care a fost acuzata ca ar forta lucrurile intre Tudor si Florentina.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 30 septembrie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free