Concurentii protejati, avantajati in formarea cuplurilor?


stefan-mpfm5-indecis-in-formarea-unui-cupluCe fete credeti ca au tinut cont de locul ocupat in clasament, al baiatului cu care au format un cuplu?

Scurt rezumat al emisiunii:

Conversatiile curtenitoare dintre fetele si baietii de la ”Mireasa pentru fiul meu” aduc un val de speculatii. Valentin si Adriana par sa se apropie. Priviti aici discutiile dintre cei doi concurenti.

Emanuel nu vrea sa mai auda de Mihaela, dupa ce concurenta nu i-a raspuns avansurilor: ”Mihaela sa ma ignore, nu vreau sa ma mai bage in seama”, a afirmat acesta.

Conflictul dintre Valentin, Mihai si Loredana a continuat. Valentin nu uita si nu iarta. Cuvintele lui Mihai l-au enervat la culme: ”M-a înjurat de mama. Totul pana la mama!”

Fiorii de iubire au fost spulberati de un urgan de reprosuri. Cassandra i-a cerut lui Robert sa isi revizuiasca atitudinea.

Refuzat de Cristina, Stefan nu stie incotro sa o mai apuce. Actiunile fetelor sunt privite cu suspiciune de concurent.

Oana a fost suspectata de faptul ca s-ar fi despartit de Ciprian, dupa ce a vazut ca nu se afla printre baietii protejati.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 30 septembrie 2015, ora 11.15 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free