Valentin, acuzat ca ar dori sa formeze un cuplu cu Liliana doar pentru povestea ei de viata


valentin-mpfm5-o-vrea-pe-liliana

Scurt rezumat al emisiunii:

Reactii la impuls in competitia ”Mireasa pentru fiul meu”. Cuplul Robert – Cassandra au planuit sa plece din competitie, dar dupa cateva ore s-au razgandit.

Valentin doreste sa se implice intr-o relatie cu Liliana, dar concurenta nu vrea sa se grabeasca: ”Imi place de el, dar nu conteaza doar atractia fizica!”, ”Nu sunt pregatita sa intru intr-o noua relatie”

Valentin: ”Singura fata care ma intereseaza este Liliana”

Trecutul amoros al Lilianei a starnit dezbateri intense in randul baietilor. Robert a fost deranjat pe faptul ca Liliana l-a implicat in discutii legate de fostul ei iubit.

Controversele l-au urmarit pe Valentin la tot pasul. Loredana, dar si alte fete din competitie il considera pe acesta ca fiind o persoana falsa. Loredana: ”Chipul lui Valentin exprima falsitate!”

Loredana si Mihai au avut parte de o cina romantica. Cei doi s-au asezat la masa si au incercat sa se cunoasca mai bine.  Desi Mihai a fost relaxat, Loredana s-a aratat un pic mai rezervata.

Mama Cassandrei a venit in emisiune cu dezvaluiri despre trecutul fiicei sale.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 25 septembrie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free