Lavinia, acuzata ca incearca sa ii manipuleze pe ceilalti concurenti in directia dorita de ea


lavinia-adriana-mpfm5Ce parere aveti?

Scurt rezumat al emisiunii:

Atitudinea lui Tudor a generat ample controverse in “Casa Mamelor si a Fetelor”! Decizia lui de a-si indrepta atentia doar catre Adriana si a nu mai saluta restul fetelor, a deranjat-o foarte mult pe Lavinia, care i-a reprosat atat lui, cat si doamnei Luiza lipsa de respect aratata restul fetelor din casa.

Atat Tudor, cat si Adriana nu au inteles deranjul afisat al Laviniei. Mai mult decat atat, Adriana a ramas cu o impresie proasta despre Lavinia, inca dinainte de intrarea in competitie. Concurenta este de parere ca Lavinia incearca sa faca pe sefa, incercand sa detina controlul asupra tuturor lucrurilor petrecute in competitie si sa-i manipuleze pe ceilalti concurenti in directia dorita de ea.De

Adriana, declaratie soc: “Lavinia s-ar bucura ca eu si Mihaela sa ne luptam pentru acelasi baiat!”

De asemenea, Adriana a venit si cu cateva dezvaluiri despre Lavinia, aflate de la aceasta inainte de a intra in competitie. Adriana este de parere ca Lavinia este prea directa si are un limbaj destul de vulgar in realitate, dar in competitie este foarte calculata.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 25 septembrie 2015, ora 11.15 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Un comentariu la “Lavinia, acuzata ca incearca sa ii manipuleze pe ceilalti concurenti in directia dorita de ea”

  1. 1
    Mary Says:

    Adrianei ii este ciuda ca nu are notorietatea Laviniei sa poata manipula si ea concurentii ,pe ea o asculta mai putin decat pe Lavinia. Adriana este un sloi de gheata iar Lavinia este foarte populara.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free