Mirela a facut un anunt! Afla ce concurenti au fost avertizati ca vor primi sanctiuni contractuale


mirela-anunt-sanctiuni-contractuale-concurenti-mpfm4

Afla de ce si despre cine este vorba.

Scurt rezumat al emisiunii:

In emisiunea de astazi au fost prezenti finalistii MPFM4, dar si fosti concurenti, precum: Radu, Marianita, Roxana si Catalin.

Danut nu s-a mai prezentat la emisiune.

Andrei si Cristina, doi dintre finalistii sezonului trecut de la “Mireasa pentru fiul meu”, au vorbit ieri despre planurile lor de viitor, printre care se numara cununia religioasa peste 2 ani si dorinČ›a de a deveni parinti imediat dupa.

Prietenia ce odinioara ii lega pe Petru si pe Radu s-a transformat intr-o crunta rivalitate din dragoste! Fostii concurenti si-au aruncat ieri acuzatii extrem de grave.

Roxana i-a acuzat de falsitate pe Danut, Andrada, Cristi, Nicolae si Catalina, persoane care se lasa usor manipulati de sustinatorii din afara.

Pe final de emisiune, Mirela a facut un anunt important. Moderatoarea a adus la cunostinta faptul ca refuzul de a participa la emisiune va atrage dupa sine sanctiuni contractuale in privinta urmatorilor fosti concurenti MPFM4: Danut, Andrada, Cristi, Catalina si Nicolae.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 3 septembrie 2015, ora 11.15 – partea I, partea a II-a si partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Un comentariu la “Mirela a facut un anunt! Afla ce concurenti au fost avertizati ca vor primi sanctiuni contractuale”

  1. 1
    Adriana Says:

    Nu mi se pare corect ca finalistii sa stea in emisiune pe post de papusi iar fosti concurenti eliminati sa fie in vizorul pustii si balacariti, venind de la sute de km distanta, obositi si cu nervii intinsi la maxim.
    Parerea mea este ca regulasmentul a fost incalcat demult chiar de parte a marilor castigatori.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free